Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η συνέντευξη Τύπου της Pamela Anderson! Τι είπε για τον Σάκη;

Στη σκιά της αποχώρησης του Σάκη Ρουβά ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της Pamela Anderson στο “King George Palace”! To TLIFE είναι εκεί!

Μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της γνωστής σταρ Pamela Anderson στο ξενοδοχείο “King George” στο κέντρο της Αθήνας. Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο η είδηση πως ο Σάκης Ρουβάς, που είχε στηρίξει από την αρχή του διαγωνισμό του EuroVoice, απέσυρε τη συμμετοχή του.
 
Η λαμπερή ηθοποιός, που βρίσκεται στη χώρα μας από χθες, θα παρουσιάσει το μουσικό διαγωνισμό EuroVoice στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο “Αθηνών Αρένα” και αναμένεται να μαγέψει το ελληνικό κοινό. Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν ο σπουδαίος Γάλλος συνθέτης και Πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Eric Serra και η λαμπερή Pamela Anderson.

Ο Σάκης Ρουβάς που θα συμμετείχε στη διοργάνωση και θα βρισκόταν στη συνέντευξη Τύπου, τελικά αποσύρθηκε από το EuroVoice.

Στο χώρο της συνέντευξης έχουν μαζευτεί από νωρίς πολλοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Υπήρξαν, όμως και πολλές αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι από τους φωτογράφους που δεν είχαν στον εξοπλισμό τους το ειδικό φίλτρο, που ζήτησαν οι άνθρωποι της διοργάνωσης για την καλύτερη λήψη φωτογραφιών, δεν θα μπορέσουν να τραβήξουν φωτογραφίες και αποσύρθηκαν.

Η συνέντευξη ξεκίνησε και η Pamela ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας ότι στενοχωρήθηκε για την ακύρωση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά. Όπως είπε δεν το είχε πληροφορηθεί από κανέναν και το έμαθε μόλις τώρα στη συνέντευξη τύπου.

Υπήρξε και ανακοίνωση και από τη διοργάνωση όπου ειπώθηκε πως ο Σάκης Ρουβάς αποσύρεται για λόγους που δεν αφορούν τον καλλιτέχνη και το επιτελείο του και λυπούνται για την αναστάτωση τόσο του καλλιτέχνη όσο και του κόσμου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε