Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η συνέντευξη τύπου των Κουρκούλη – Κελεκίδου – Καραφώτη. Το TLIFE ήταν εκεί!

Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου κι εκείνοι με τη σειρά τους μας αποκάλυψαν πολλά! Δες φωτογραφίες.

Δύο μέρες πριν αρχίσουν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο TEATRO, ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης έδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν για όλα όσα πρόκειται να απολαύσει ο κόσμος επί σκηνής. Το TLIFE ήταν εκεί.

Στον ανακαινισμένο χώρο του νυχτερινού κέντρου TEATRO, ο Νίκος, η Κέλλυ και ο Κώστας θα γίνονται «ένα», με σκοπό να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κεφιού σε όλο τον κόσμο που θα τους απολαμβάνει από την Παρακευή και όλα τα βράδια του χειμώνα!

Πολύ τραγούδι, χορός μέχρι τελικής πτώσης και εκπλήξεις, θα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα έχει η συνεργασία των καλλιτεχνών! Καθ’όλη την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ των καλλιτεχνών δεν σταμάτησαν.

Ο Νίκος Κουρκούλης υπογράφει την σκηνοθεσία, την σκηνογραφία, αλλά και την επιμέλεια του προγράμματος με πολύ μεράκι και όπως πάντα πολύ θετική ενέργεια! «Φέτος, αυτός ο χώρος θα λειτουργήσει ως βάλσαμο σε πολλές παρέες», είπε ο Νίκος Κουρκούλης, εξηγόντας τους λόγους που το τελευταίο διάστημα τον έχει χάσει το σπίτι του!

«Αυτό που θα δει ο κόσμος είναι κάτι το μοναδικό, και δεν μιλάω μόνο για τις εκπλήξεις… Νομίζω ότι ο κόσμος θα έρθει και όχι μόνο θα διασκεδάσει, θα γελάσει και θα φύγει ευτυχισμένος. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φανταζόμαστε, να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι και να κάνουμε τον κόσμο να ξεχνάει έστω και λίγο αυτά που περνάμε, νομίζω θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι », δήλωσε η ανανεωμένη Κέλλυ Κελεκίδου που επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση και με νέο δίσκο, έπειτα από δυο χρόνια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε