Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η σύζυγος του θύματος της Ευελπίδων και ο σύζυγος της μάνας δολοφόνου στο Μίλα

Η σύζυγος του θύματος της Ευελπίδων και ο σύζυγος της μάνας δολοφόνου στο Μίλα

” Δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρέσω τη γυναίκα που σκότωσε μπροστά στα άτια μου το σύζυγό μου” είπε η σύζυγος του θύματος.

Μία γυναίκα πριν από λίγες μέρες κατάφερε να σκορπίσει τον τρόπο στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μπήκε ανενόχλητη στα γραφεία των ανακριτών και πυροβόλησε και σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως ήταν μία υπόσχεση που είχε δώσει πάνω από τον τάφο του γιου της ενώ λίγες μέρες αργότερα η κάμερα της εκπομπής Μίλα βρέθηκε στο σπίτι της στο οποίο είχε χτίσει τα παράθυρα με τούβλα.

Ο σύζυγος της μάνας που κατηγορείται ότι σκότωσε το δολοφόνο του παιδιού της μίλησε σήμερα στην Τατιάνα ενώ στο πλατό της εκπομπής Μίλα βρέθηκε και η σύζυγος του θύματος.

“Κάθε μάνα πονάει για το χαμό του παιδιού της. Όπως αισθάνθηκα εγώ όταν πήγα να χάσω το δικό μου το παιδί μπορώ να την καταλάβω. Ως εκεί. Όχι όμως σε αυτό που μπόρεσε και έκανε. Βρήκε την τόλμη και τη δύναμη, μετά από ένα χρόνο, να έρθει και να εκτελέσει μπροστά στα ίδια μου τα μάτια τον σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να συγχωρήσω τη γυναίκα… Ο σύζυγός μου ήταν αθώος. Ήθελε να καταθέσει την αλήθεια, δεν σκότωσε τον Βαγγελάκη τους”, είπε συγκινημένη η σύζυγος του θύματος.

“Είμαστε σε πολύ τραγική κατάσταση έπειτα από αυτό που συνέβη. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε γιατί είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε εγκληματίες. Ουδέποτε στη ζωή μας δεν έχουμε πάει σε αστυνομικό τμήμα”, δήλωσε στην εκπομπή ο Χρυσοβαλάντης.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε