Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σύζυγος του Χ. Βαρθακούρη στο TLIFE: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο τους και το μωρό που περιμένουν!

Η σύζυγος του Χ. Βαρθακούρη στο TLIFE: Μιλά πρώτη φορά για το γάμο τους και το μωρό που περιμένουν!

Γνωρίστηκαν από το facebook, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Η γλυκιά Αντελίνα Τελώνη εκμυστηρεύεται στο ΤLIFE για την ζωή της με τον τραγουδιστή!

Γνωρίστηκαν από το facebook, παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια. Η Αντελίνα Τελώνη, που της αρέσει να συστήνεται ως κυρία Βαρθακούρη, εκμυστηρεύεται στο ΤLIFE πράγματα για την ζωή της με τον τραγουδιστή, το μωρό που περιμένει και την οικογένεια που ονειρεύονται να κάνουν!

Ο Χάρης και η γλυκιά Αντελίνα έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι, την μικρή Μελωδία και σύντομα θα αποκτήσουν ένα ακόμα μέλος. Ένα δεύτερο κοριτσάκι, μία ακόμη “βαρθακόρη”! Η Αντελίνα υποστηρίζει πως μετά την γέννησή της Μελωδίας έχει βρει το νόημα της ζωής ενώ ο Χάρης είναι “καψούρης” με τη μικρή. Το ζευγάρι ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια που θα δώσει χαρά όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στον παππού Γιάννη Πάριο και τους άλλους συγγενείς…

Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για σένα. Με τι ασχολείσαι;

Κι ούτε θα πρεπε να ξέρει, αλλά αφού ρωτάς θα σου απαντήσω. Τελείωσα Νομική στην Ιταλία το 2007 αλλά με το που επέστρεψα στην Ελλάδα μέχρι και τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης στην κόρη μου, δούλεψα στην εταιρία του πατέρα μου που εισήγαγε ιατρικά μηχανήματα.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες και μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για την οικογένειά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε