Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η θεατρική πρεμιέρα του Α. Κούρκουλου και της Χ. Αλεξανιάν!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Fool for love” που πρωταγωνιστούν ο Άλκης Κούρκουλος και η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Πρεμιέρα έκανε στο θέατρο “Κάππα” η νέα παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Άλκης Κούρκουλος με την Χριστίνα Αλεξανιάν. To “Fool for love” άνοιξε την αυλαία του και υποδέχτηκε γνωστούς και φίλους στο γνωστό θέατρο.

 
Στην πρεμιέρα βρέθηκαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Λάκης Λαζόπουλος, η Κατερίνα Καραβάτου, η Πέμυ Ζούνη και η Μαριάννα Λάτση!
 
Το έργο του Sam Shepard “Fool for Love” είναι μια παράσταση με έντονες ερμηνείες που μιλά για την αγάπη, τον έρωτα, το πάθος και τα αδιέξοδά του. Ο Eddie και η May είναι δυο άνθρωποι απομονωμένοι και εγκλωβισμένοι σε ένα δικό τους σύμπαν.
 
Σ’ ένα μοτέλ στην έρημο, παρακολουθούμε την ιστορία έρωτα, μίσους, πάθους, απόγνωσης μεταξύ ενός κάου-μπόυ και της γυναίκας της ζωής του. Μέχρι χθες, κάθε προσπάθειά τους να απεξαρτηθούν ο ένας από το βλέμμα του άλλου, έμοιαζε απελπισμένη. Καταδικασμένη.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε