Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Τζούλη Αγοράκη στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Τζούλη Αγοράκη στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Όλα όσα αποκάλυψε για τον ερχομό του μωρού της και τη νέα της ζωή…

Ένα πανέμορφο αγοράκι έφερε στον κόσμο την Δευτέρα η Τζούλη Αγοράκη. Η παρουσιάστρια που έχει ξεχωρίσει για το στυλ της μίλησε στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα μετά την έλευση του μικρού της πρίγκιπα, τους φόβους και τα άγχη της, αλλά και τον αγαπημένο της Στέφανο Μπακούρη που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό με πολιτικό γάμο.
 
Η Τζούλη και ο Στέφανος ενώθηκαν τον Μάρτιο με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο του Παλαιού Ψυχικού και κουμπάρα την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ο ερχομός του μωρού τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

 
Ο μικρός Κωνσταντίνος, όπως θα είναι το όνομά του ζυγίζει 2,850 γραμμάρια και γεννήθηκε με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο, γεμίζοντας τους γονείς του με χαμόγελα ευτυχίας και χαράς.
 
Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την έλευση του μωρού; Πώς νιώθεις τώρα που έγινες μανούλα;
 
Είναι μια απίστευτη αίσθηση χαράς. Ένιωσα ότι πλέον η καρδιά μου χτυπά σε ένα άλλο σώμα, από εμένα και μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω σε αυτό το παιδί αγάπη, ασφάλεια και όλα εκείνα που θα ήθελα να είχα πάρει κι εγώ.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τη γέννηση του γιου της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε