Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Τζούλια εξηγεί πως έφτασε μέχρι τη Βουλή!

Η όμορφη ξανθιά μιλάει για την οικογένειά της κι εξηγεί πως η κατάσταση έφτασε στις μηνύσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα.

Η Τζούλια υποστηρίζει πως η ιστορία με τις αλλεπάλληλες μηνύσεις ήταν ένας τρόπος να προστατέψει τον εαυτό της από τον διασυρμό που δεχόταν από τους γονείς της αλλά κι από οποιονδήποτε άλλον. “Απλά λυπάμαι που τα οικογενειακά μου έφτασαν ως εδώ. Κι αυτό πρώτα θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι γονείς μου που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, γιατί εγώ είμαι ακόμη νέα και ως παιδί έχω ελαφρυντικά”, δηλώνει η Τζούλια στο περιοδικό “People”.

Παρόλα αυτά χάρηκε πάρα πολύ που είδε την μητέρα της ύστερα από τέσσερις μήνες  όταν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μετά το πρόσφατο ατύχημά της. “Με την μητέρα μου πάντα είχα καλές σχέσεις. Τα πάντα πάγωσαν όταν μπήκε ο πατέρας μου στη μέση. Όλο αυτό κάνει. Αυτός με χώρισε από την μητέρα μου. Εκείνος με εκμεταλευόταν. Μου έπειαρνε χρήματα από τις εμφανίσεις μου”, εξηγεί η ίδια. Πολύ σύντομα μάλιστα θα ζητήσει από τον δικηγόρο της να άρει τα ασφαλιστικά μέτρα για την μητέρα της.

Όσον αφορά την μήνυση που έκανε στην αδερφή της Άρτεμις Αλεξανδράτου, αναφέρει: “Η μήνυση που έκανα στην αδελφή μου ήταν για ένα λόγο. Είχα πάει στη γιαγιά μου πριν από λίγο καιρό, θέλησα εγώ η ίδια να φτιάξω τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου και η αδελφή μου αρνήθηκε να γίνει και ήθελε να γίνει παρουσία κάμερας και αφού βγάλει πρώτα το CDτης, εκμεταλλευόμενη το όνομά μου για να κάνει τη δουλειά της. Αυτό το θεώρησα απαράδεκτο, τη θεώρησα απαράδεκτη της εκμετάλλευση που ήθελε να κάνει η ίδια μου η αδελφή, το ίδιο μου το αίμα, γι’ αυτό έγινε η μήνυση.”

Η ιδέα να πάει στη Βουλή δεν ήταν δικιά της, ούτε ήταν δική της επιλογή όπως υποστηρίζει η Τζούλια. ” Προέκυψε από την επίθεση που δέχθηκα προσωπικά από τον κύριο Παπαδημούλη. Μου επιτέθηκε και ως άνθρωπος είναι αδύνατον να μην απαντάω όταν με προκαλούν”, δήλωσε. “Ήθελε να με εκμεταλευτεί. Είναι σε μικρό κόμμα, μικρής απήχησης και ήθελε να ακουστεί”, συνεχίζει η όμορφη ξανθιά για την υπόθεση με την μήνυση στον βουλευτή.

Τέλος, αναφερόμενη στην δήλωσή της πως θα δώσει το 50% από τα έσοδα του DVD στο ελληνικό κράτος τονίζει ότι αυτό ισχύει και θα ισχύει κατόπιν της ακροάσεως που έχει ζητήσει από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων αλλά και από τον πρωθυπουργό. “Συνταγματικά περιμένω την απάντηση στην επιστολή μου και από τον πρόεδρο της Βουλής και από τον πρωθυπουργό”, υπογραμμίζει η Τζούλια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε