Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Τζούλια κάνει μήνυση σε βουλευτή!

Η άτακτη ξανθιά αυτή τη φορά, έβαλε στόχο τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η σταρ ένιωσε προσβεβλημένη από την ομιλία του κυρίου Παπαδημούλη στην Βουλή και οδηγήθηκε χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Βούλας για να καταθέσει μήνυση.

Ο βουλευτής του Σύριζα αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την Τζούλια η οποία έχει βρει ένα έξυπνο κόλπο για να δικαιολογεί τα εισοδηματά της.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε στο κοινοβούλιο: “Τι κάνει το κράτος μπροστά σε αυτή την καραμπινάτη φοροδιαφυγή;” Ενώ χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό “πορνοστάρ” για την όμορφη ξανθιά και μίλησε για “ξεπέτες που κάνει οικειοθελώς σε όλη την επαρχία”.

Η Τζούλια με τον μάνατζερ της, κατέθεσαν μήνυση στον βουλευτή εν αγνοία του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια και παρόλο που γνωρίζουν ότι υπάρχει η βουλευτική ασυλία. Σύμφωνα με το μανατζέρ της η μήνυση αναφέρεται σε εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση.
 
Το θέμα έχουν σκοπό να το φτάσουν με επιστολή μέχρι και τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκτατίας, όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο Μένιος Φουρθιώτης.

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη στην μήνυση αυτή ήταν να βάλει τα γέλια καθώς του φαίνεται πολύ αστείο το όλο θέμα και δεν έχει σκοπό να δώσει καμία έκταση.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε