Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Β. Κάβουρα για το “αμάρτημα”, τη ζήλεια και η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία

Η Β. Κάβουρα για το “αμάρτημα”, τη ζήλεια και η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, μιλάει στο TLIFE, χωρίς φόβο και πάθος για τον έρωτα, τη ζήλια και εξομολογείται τις διατροφικές διαταραχές που είχε στην εφηβεία της και ευτυχώς τις ξεπέρασε.

Eίναι όμορφη, ταλαντούχα και στα 24 χρόνια της πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Ant1 “Το αμάρτημα της μητρός μου”. Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, μιλάει στο TLIFE, χωρίς φόβο και πάθος για τον έρωτα, τη ζήλια και εξομολογείται  τις διατροφικές διαταραχές που είχε στην εφηβεία της και ευτυχώς τις ξεπέρασε. Δηλώνει ότι περνάει τέλεια στα γυρίσματα , αλλά στεναχωρήθηκε πολύ που προβάλλεται η σειρά την Παρασκευή στις 11.30 που ο κόσμος ή βγαίνει να διασκεδάσει ή κοιμάται… Είχε βέβαια και την … γενναιότητα να παραδεχτεί, ότι έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της την ώρα που αυτός κοιμόταν!

-Να πάμε λίγα χρόνια πίσω, τότε που η καρδιά σου χτύπησε για την υποκριτική… Πως προέκυψε η επιθυμία και πως βρέθηκες στο “αμάρτημα” μέσα από το οποίο σε γνωρίσαμε;

 

-Ήταν το όνειρο μου από μικρό κοριτσάκι. Στα 20 πήγα στη σχολή μετά έπαιξα στο θέατρο και μετά στο “αμάρτημα”! Το “αμάρτημα” ήταν ένα σοκ! Ήρθε πολυ ξαφνικά στη ζωή μου. Το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος στη ζωή μου, ότι θέλω πάρα πολύ γινεται. – Έκανες οντισιόν; Ναι ήταν κάπου 1000 κορίτσια! Το ένστικτό μου μου έλεγε ναι αλλά ήξερα ότι δεν είχα πολλές πιθανότητες γιατί ήμουν πολύ καινούργια αλλά τελικά έγινε!

Διάβασε στο TLIFE για τις διατροφικές διαταραχές που πέρασε στην εφηβεία

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε