Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Βαλάντω μιλάει στο TLIFE για τη νίκη της, τη Βίσση και την Κορομηλά!

“Πίστευα στις δυνάμεις μου, όμως είχα πει ότι θα βλέπω το κάθε live σαν τον τελικό”

Η 22χρονη Βαλάντω Τρύφωνος, στέφθηκε τελικά ως το Greek Idol! Πρώτη φορά μετά τη μεγάλη της νίκη, μιλά     στο TL!FE και παραδέχεται ότι αν και πίστευε στις δυνάμεις της, δεν περίμενε ότι θα βγει νικήτρια. Της αρέσουν οι Pink και οι Gossip, βρίσκει εκπληκτική τη φωνή της Christina Aguilera, είδωλό της είναι η Άννα Βίσση, ενώ φαντάζεται τον εαυτό της να τραγουδά pop-rock!  

                                                       Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, με την Άννα Βίσση!
Άναμφίβολα, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς του τελικού, ήταν η παρουσία της Άννας Βίσση. Τα κορίτσια έμαθαν για το τι θα ακολουθούσε, λίγα μόνο λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή η Ελληνίδα star. “Τρέμαν τα πόδια μου, γιατί είμαι μεγάλη φαν της. Είναι ένα από τα είδωλά μου”.  Παρόλλο που δεν κατάφερε να δει την Αννα Βίσση μετά το τέλος του show, υποστήριξε πως “όλα όσα μας είπε στη σκηνή, θα τα κρατήσω σαν πολύτιμες συμβουλές και θα προσπαθήσω να τα ακολουθήσω”.   
                 
                                                       Ποιοι θα μπορούσαν να είναι στη θέση της;
Ένα από τα άτομα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ταλέντο τους, ήταν η Αντιγόνη. Όπως υποστηρίζει, πίστευε πολύ σε αυτήν. “Έχει φωνάρα, χορεύει υπέροχα, είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πίστευα ότι θα είναι στον τελικό.”. Όμως, και οι αποχωρήσεις του Γιώργου και του Στέργιου, ήταν έκπληξη τόσο για εκείνη, όσο και για τα υπόλοιπα παιδιά. “Δεν το περίμενα, διότι ήμασταν τρεις οι παλιοί και ένας ο νέος, ο Νίκος, που σίγουρα στάθηκε πολύ καλά στη σκηνή με δύο πρόβες, αλλά δεν περίμενα καθόλου την αποχώριση του Στέργιου. Περίμενα να ήμασταν οι τρείς μας στον ημιτελικό”. 
                                           
                                                      “Ήταν ανταγωνιστικός ο τελικός”
Όσο για την τελική της αντίπαλο, τη Νικόλ, η Βαλάντω δηλώνει ότι την βρίσκει υπέροχη πάνω στη σκηνή και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κάνει απίστευτα πράγματα στο Greek Idol. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ποτέ δεν μπόρεσε να τη δει ως αντίπαλο, αφού τα δύο κορίτσια τις τελευταίες τέσσερις βδομάδες είχαν έρθει πολύ κοντά. Το ίδιο όμως ίσχυε και στον τελικό; “Σίγουρα,  ήταν πολύ ανταγωνιστικός ο τελικός, και πιστεύω ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο και οι δύο στο θέμα φωνής”.  

                                                      “Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς”
Το συμβόλαιό της βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Αυτό που έχει προτεραιότητα για εκείνη είναι να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει στον χώρο. “Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος, ειδικά για τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, είμαι διατεθημένη να το παλέψω όσο πιο πολύ μπορώ” . Πιστεύει ότι η εμπειρία του παιχνιδιού είναι το μέσο, για να της δωθούν κάποιες ευκαιρίες “Από εκεί και πέρα είναι θέμα του πως θα το χειριστείς εσύ και πόσο θα δουλέψεις”, δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε