Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Βάσια Λόη μιλάει για τον γάμο της!

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης αποκαλύπτει όλες τις λεπρομέρειες για τον γάμο της με τον Νικόλα Μαδιά.

“Δεν θέλαμε να διαφημίσουμε τον γάμο μας”, δηλώνει η Βάσια Λόη. “Με ενοχλεί που βλέπω να ξεπουλάνε τον γάμο τους δύο χρόνια πριν. Ούτε επικοινωνιακά μου ταιριάζει. Η υπερέκθεση και η υπερπροβολή δεν μου πάνε καθόλου”, συνεχίζει η ίδια όσον αφορά τους χαμηλούς τόνους που κράτησε μέχρι σήμερα.

Ο έρωτάς της με τον επιχειρηματία ήταν πολύ δυνατός. η γνωριμία τους έγινε πριν από δύο χρόνια σε μία εκδήλωση από κοινούς γνωστούς. Δύο μέρες μετά την πρώτη συνάντηση βγήκαν οι δύο τους για φαγητό κι όπως της αποκάλυψε ο Νικόλας Μαδιάς, είχε καταλάβει ότι εκείνη θα είναι η γυναίκα του. Ύστερα από έναν χρόνο, μετά από τις διακοπές του Πάσχα που περάσανε μαζί στη Σύρο έγινε η πρόταση γάμου.

“Ο Νικόλας είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Σοβαρός, υπεύθυνος, πειθαρχημένος και αισθάνομαι ασφάλεια κοντά του. Είναι πολύ σημαντικά για μένα αυτά τα στοιχεία που έχει”, υπογραμμίζει η παρουσιάστρια στο περιοδικό “ΟΚ”.

Δεν μένουνε μαζί παρά μόνο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, αφού το σπίτι που θα μείνουν μαζί στο Καστρί δεν είναι ακόμα έτοιμο. Ωστόσο θα κρατήσουν το έθιμο που επιβάλει ο γαμπρος να μην δει την νύφη πριν τον γάμο και μέχρι στιγμής δεν έχει δει καμία από τις πρόβες νυφικού.

Το νυφικό της Βάσιας το σχεδίασε η φίλη της Σήλια Κριθαριώτη και θα είναι ένα πολύ απλό, λιτό, κλασικό, μακρύ σε γραμμή Α. Τα μαλλιά της θέλει να είναι πιασμένα, χωρίς πέπλο αλλά η σχεδιάστρια της ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο στο οποίο δεν έχουν καταλήξει ακόμα. Όλα θέλουνε να είναι διακριτικά και χωρίς υπερβολές. 

Τα προσκλητήρια έχουν ήδη σταλεί. Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island όπου θα γίνει η τελετή στις 28 Μαΐου, θα είναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού. Έπειτα θα ακολουθήσει δεξίωση για τους πολύ κοντινούς τους φίλους και συνεργάτες που υπολογίζεται να φτάσουν τα 500 άτομα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε