Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η βασιλική οικογένεια σε στιγμιότυπα που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί!

Στα άδυτα του παλατιού με μιά μεγάλη δόση… χιούμορ!

Δέκα μόλις μέρες μετά το βασιλικό γάμο του William με την Catherine και έρχεται στο φως πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του παλατιού και τη ζωή της βασιλικής οικογένειας, δειχνοντας πως οι “γαλαζοαίματοι” είναι άνθρωποι με αδυναμίες.

 

Οι Βρετανοί προσπάθησαν αυτήν τη φορά να αποδείξουν ότι έχουν χιούμορ και να δώσουν μια πιο χαρούμενη νότα στο γάμο του αιώνα. Έτσι, χρησιμοποιώντας σωσίες έφτιαξαν ένα βιβλίο αφιερωμένο στη βασιλική οικογένεια, δείχνοντας πως θα μπορούσαν να διαδραματιστούν τα πραγματικά γεγονότα. Το βιβλίο με τίτλο “Kate & Wills, Up the Aisle”, της Alison Jackson με υπότιτλο “The Right Royal Fairy Tale”, των εκδόσεων Quadrille, αποτελεί μια μυθοπλασία που σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να προσβάλλει το γάμο, αλλά προσπαθεί να δείξει πως οι “γαλαζοαίματοι” δεν είναι εξωγίηνοι.

 

Στο συγκεκριμένο concept πρωταγωνιστούν σωσίες των μελών της βασιλικής οικογένειας, η οποία δεν έχει καμιά ανάμειξη με τη δημιουργία του βιβλίου. Και σε αυτό παρουσιάζονται όλες οι καθημερινές ασχολίες της βασιλικής οικογένειας, με τις αδυναμίες, τα ζόρια, τις δυσκολίες και τα όνειρα των εμπλεκομένων.

 

Σύμφωνα, μάλιστα με το “Πρώτο Θέμα” που δημοσίευσε ένα μέρος των φωτογραφιών του βιβλίου, δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για μια χιουμοριστική εκδοχή του γάμου του αιώνα.

 

Δες φωτογραφίες:

Ο William είχε ξετρελαθεί όταν την είδε στην πασαρέλα του Πανεπιστημίου!

Το πρόβλημα για την Catherine ήταν οι υπόλοιπες συμφοιτήτριες

Και πρωινό στο κρεβάτι!

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε