Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η βασίλισσα Κate παντρεύεται! Όσα δεν ξέρουμε για το γάμο

Υπάρχει μόνο μια Kate στην Αγγλία αλλά υπάρχουν χιλιάδες σενάρια!

There is only one Kate! H βασίλισσα της πασαρέλας Kate Moss παντρεύεται σε λιγότερο από ένα μήνα. Η είδηση φυσικά δεν είναι ο γάμος αλλά όλα όσα δεν ξέρουμε, όσα μαντεύουμε και όσα θα μάθουμε λίγες ώρες μετά από την τελετή! Ακόμα μια γαμήλια περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την Kate εξελίσσεται στη Μεγάλη Βρετανία!

Η Kate παντρεύεται τον κιθαρίστα των “The Kills” Jamie Hince στις 2 Ιουλίου! ‘Η μήπως την 1η Ιουλίου; Η αρχική ημερομηνία που διέρευσε θεωρείται παγίδα για τους παπαράτσι! Η Kate φαίνεται να προσπαθεί να διαφυλάξει τις προσωπικές τις στιγμές αποκαλύπτοντας ψευδή στοιχεία!

Η ταυτότητα του νυφικού είναι ακόμα ένα θρίλερ! Η προφανής επιλογή που όλοι υποψιάζονται είναι η Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen! Ένα άλλο σενάριο θέλει τον John Galliano να υπογράφει το νυφικό της! Μάλιστα λέγεται ότι τις τελικές πρόβες έχει αναλάβει ο αδερφός του μιας και εκείνος είναι απασχολημένος με τις δικαστικές του υποθέσεις! Η Vivienne Westwood έκανε ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα λέγοντας ότι η Kate θα σχεδιάσει μόνη της το νυφικό της. Τα χρόνια της στην πασαρέλα την έχουν διδάξει αρκετά πράγματα γύρω από τη μόδα και μόνο εκείνη έχει τη σωστή εικόνα του νυφικού της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε