Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η βασίλισσα Σοφία και οι μεζέδες του Βόλου!

Τους παραδοσιακούς μεζέδες του Βόλου γεύτηκε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας σε τσιπουράδικο. Τι λέει ο σερβιτόρος του μαγαζιού στο TLIFE!

Την Ελλάδα επέλεξε για να περάσει λίγες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία μαζί με τον πρίγκιπα Μιχαήλ και την αδελφή της Ειρήνη. Η βασίλισσα Σοφία μετά την επίσκεψή της στις Σπέτσες για το γάμο του Νικόλαου και της Tατιάνας που έγινε τον Aύγουστο, αποφάσισε να επισκεφθεί το Βόλο.

 
Η Σοφία αφού θαύμασε τις ομορφιές του Βόλου επέλεξε να γευματίσει στο παραδοσιακό τσιπουράδικο “Παπαδής” στην παραλία της πόλης. Ο σερβιτόρος που την εξυπηρέτησε μίλησε στο TLIFE.
 
“Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πόσο απλή είναι. Ήταν μια απλή και ευγενική γυναίκα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο σερβιτόρος του τσιπουράδικου. Ο ίδιος σημειώνει πως εκείνη και η παρέα της έφαγαν όλους τους παραδοσιακούς μεζέδες που φτιάχνουν. “Έφαγαν πεσκανδρίτσα, καραβίδες, σαγανάκι, καλαμαράκια και σαλάτες”, λέει και προσθέτει πως ήταν πολύ ευγενική και έμεινε ευχαριστημένη από το μενού.
 
Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ταχυδρόμου”, η βασίλισσα Σοφία είπε στους εργαζομένους και στον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου ότι είχε επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια το Βόλο μαζί με τον αδελφό της, όμως η τωρινή της επίσκεψή την ενθουσίασε.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε