Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Χάλι Μπέρι μιλά για το διαζύγιο της: Αισθανόμουν συχνά ένοχη και υπεύθυνη…

Η Χάλι Μπέρι μιλά για το διαζύγιο της: Αισθανόμουν συχνά ένοχη και υπεύθυνη…

Το City Summit & Gala του Λος Άντζελες αποτελεί ένα από τα σημαντικά συνέδρια της πόλης, στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πρόκειται για μία ανταλλαγή ιδεών και επαφής ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στο συνέδριο ξεκινάει από τα 1.500 δολάρια και φτάνει τα 10.000 δολάρια.

Σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή στο συνέδριο αποτελεί και η παρουσία διασημοτήτων σ’ αυτό. Επίσημη προσκεκλημένη στο συνέδριο, το σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, η οποία μίλησε για ένα προσωπικό της θέμα με απόλυτη ειλικρίνεια και αφορούσε τα διαζύγιά της σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Entertainment Tonight».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές: με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις, με τον μουσικό Έρικ Μπένετ και μέχρι πρόσφατα με τον ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Η 50χρονη ηθοποιός έχει έναν γιο και μια κόρη και όπως είπε είναι δύσκολο να διαχειριστείς τρεις αποτυχημένους γάμους ειδικά όταν έχεις παιδιά.

Οι γυναίκες σκέφτονται ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα και πως ο σύζυγός τους είναι ένας πρίγκιπας. «Αυτό το παραμύθι μου το έχουν μάθει από τότε που ήμουν παιδί», είπε και πρόσθεσε ότι «σήμερα όμως δεν πιστεύουμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά, οι γυναίκες, κάθε φορά που ξεκινάνε μία σχέση ελπίζουν σ’ αυτό. Κι όταν έρχεται ο χωρισμός τότε αισθάνονται ότι έχουν αποτύχει και απογοητεύονται».

«Αισθανόμουν συχνά ένοχη και υπεύθυνη», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω πονέσει πολύ και αγωνιούσα για το μέλλον». Σήμερα για την Χάλι Μπέρι τα παιδιά της είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της και λέει: «Το να είμαι μητέρα είναι η πιο σημαντική δουλειά μου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε