Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Χρύσα Παππά και οι δουλειές της πριν γίνει ηθοποιός!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα μυστικά της Εδέμ” μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα μυστικά της Εδέμ” μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό mou” για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός!

Για το πότε ήρθε στην Αθήνα και πώς αποφάσισε να γραφτεί στη δραματική σχολή: «Στην Αθήνα ήρθα το 2004. Τελείωσα τη σχολή το 2000 έκανα 4 χρόνια το “αγροτικό” μου και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Μετά τη δραματική σχολή σπούδασα στο Αριστοτέλειο στη Γαλλική φιλολογία. Πριν τελειώσω το θέατρο άρχισα να διαβάζω θεατρικά σενάρια, έβλεπα παραστάσεις και οι γονείς μου κάτι είχαν καταλάβει. Εγώ τους ανακοίνωσα απλά πως αφού πέρασα στο πανεπιστήμιο, τώρα θα πάω να σπουδάσω στη δραματική σχολή».

Τι δουλειές έκανε πριν γίνει ηθοποιός; «Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήτρια σε κατάστημα καλλυντικών, μετά παπουτσιών και πλασιέ βιβλίων door to door».

Για το γάμο και τις σχέσεις της: «Μʼ αρέσει η εργένικη ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μου αρέσει να έχω σχέση. Προσαρμόζομαι μέσα στη σχέση. Θα ήθελα να παντρευτώ, δεν με φοβίζει. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στο να παντρευτώ. Έχω φτάσει όμως κοντά στο να κάνω μία σοβαρή σχέση. Έχω συζήσει και με κάποιον. Δεν με αφορά καθόλου όμως το διαδικαστικό θέμα της κουλούρας». Η Χρύσα Παππά διατηρούσε δεσμό με τον Άλκη Κούρκουλο για αρκετό καιρό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε