Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Z. Κουτσελίνη στο TLIFE για τον πάτο που “έπιασε”, τo πρωινό που προτιμά και την Ε. Μενεγάκη!

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο TLIFE!

Η Ζήνα Κουτσελίνη ίσως είναι από τις λίγες που μπορούν να έχουν άποψη για την τηλεόραση αφού έχει περάσει σχεδόν απ’όλες τις θέσεις! Έχει υπάρξει ρεπόρτερ στις ειδήσεις του Mega, έχει κάνει ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορταζ, συνεργάστηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη και το 1995 ανέλαβε τον “Πρωινό καφέ” με την Ελένη Μενεγάκη για τουλάχιστον έξι σεζόν.

Το 2003 κάθεται στην καρέκλα της διευθύντριας ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Alpha όπου στήνει πολλά νέα προγράμματα και νέες ζώνες. Η μέχρι τώρα καριέρα της στην τηλεόραση έκλεισε στο Άλτερ ως διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος. Σήμερα έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και για όλα αυτά μιλάει στο TLIFE!

Πες μας λίγα λόγια για το νέο σου εγχείρημα. Ήταν πάντα το όνειρό σου; Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος σου εκεί;

“Δημιούργησα μια boutique σεμιναρίων τηλεόρασης, δίπλα στο Caravel, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 2. Είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό στούντιο, με κάμερες, φώτα, κοντρόλ, μοντάζ. Ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο, που στριφογύριζε στο μυαλό μου την τελευταία δεκαετία και του έδωσε σάρκα και οστά ο artdirector των επωνύμων Νικόλας Κωνστάντης. Απευθυνόμαστε σε δημοσιογράφους, παρουσιαστές- αρχάριους και μη-, σε γιατρούς, δικηγόρους, επιχειρηματίες και γενικότερα σε όσους θέλουν να βοηθηθούν από τα μυστικά του μέσου. Συνοδοιπόροι μου σε αυτή την πρωτοβουλία είναι σημαντικοί άνθρωποι, προερχόμενοι από το χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο. Τα σεμινάρια όμως δεν σταματούν στην τηλεόραση, αλλά επεκτείνονται και στο life, στο αθλητικό και στο businesscoaching.H Πηγή Δεβετζή, σε συνεργασία με την Κλινική ψυχολόγο & σύμβουλό NLPcoaching, Χριστίνα Σταματάκη, είναι μόνο δύο από τα πρόσωπα που παραδίδουν μυστικά επιτυχίας. Είναι ένας χώρος σεμιναρίων για ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι πάντα η φιλοσοφία μου.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε