Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ζ. Μακρυπούλια για τις κρίσεις πανικού, την ψυχανάλυση, τη σιλουέτα της και τα botox!

Η Ζ. Μακρυπούλια για τις κρίσεις πανικού, την ψυχανάλυση, τη σιλουέτα της και τα botox!

Μιλά ακόμα, για την νευρική ανορεξία και τις αισθητικές επεμβάσεις…

Βλέποντας την Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάνεις ότι είναι μία γυναίκα που έχει έστω κι ένα ψεγάδι. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars είναι αναμφισβήτητα όμορφη όμως έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Αυτό εξηγεί και η ίδια στην συνέντευξή της στην Αναστασία Μοίρα και το περιοδικό Shape. Έχει μία ομορφιά όμως που πηγάζει κυρίως από μέσα της.

“Τα τελευταία 5 χρόνια έχω κάνει το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου: την ψυχανάλυση”, αποκαλύπτει η Ζέτα συμπληρώνοντας πως αφορμή για αυτό στάθηκαν οι κρίσεις πανικού που πάθαινε. “Την πρώτη φορά έγινε στο θέατρο, στη σκηνή και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν το ξανάπαθα, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισα ότι χρειαζόμουν ψυχανάλυση”, εξηγεί η παρουσιάστρια και ηθοποιός. Ακόμα, μιλά για την νευρική ανορεξία, τις αισθητικές επεμβάσεις και τα botox!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τις λέξεις «κιλά»;

“Πρόβλημα”, αυτή είναι η πρώτη λέξη. Αν και θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα περιττά κιλά τους δεν τις περιορίζουν στην επιλογή των ρούχων, εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Με ενοχλεί στο σώμα μου να “πετάγονται” παχάκια. Κι επειδή επίσης δεν ανήκω πια στην κατηγορία των γυναικών που μπορούν να τρώνε ό,τι και όσο θέλουν χωρίς να παχαίνουν, ξέρω ότι στο εξής δε θα μπορώ ποτέ να έχω χαλαρή σχέση με το φαγητό. Αν αφεθώ να τρώω χωρίς να προσέχω, θα παχύνω. Δεν είναι καμιά φοβερή καταστροφή, είναι όμως ένα πρόβλημα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε