Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Zέτα απαντά για τις σχέσεις που της χρεώνουν ως διαφημιστικά τρικ και για τη μητρότητα!

Για τον γάμο, την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ομορφιά μίλησε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια και αποκάλυψε πολλά.

Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πώς είναι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και πως σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η εξωτερική εμφάνιση της, της άνοιξε ή της έκλεισε τις πόρτες;
“Δεν μπορώ να μετρήσω τις πόρτες που ανοίγουν ή κλείνουν με γνώμονα την ομορφιά. Την έχω τοποθετήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ούτε ή άλλως η δουλειά μου δεν βασίστηκε μόνο σε αυτό και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς… Πολλοί λένε πως είναι κατάρα αλλά επειδή αυτό το επάγγελμα έτσι και αλλιώς έχει πολλές κατάρες σκέφτηκα να μην συνυπολογίσω σε αυτές και την ομορφιά” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Life&Style”.

Ονειρευόταν τη φήμη και τα χρήματα όταν έκανε τις πρώτες της δουλειές;
“Καθόλου, δεν μπορούσα να κάνω μεγάλα όνειρα, ούτε να με φανταστώ σε μεγάλα πράγματα. Πήγαινα ψάχνοντας πάντα χαμηλών τόνων, περισσότερο απαισιόδοξη παρά αισιόδοξη. Στα 14 μου όταν πήγαινε σε casting η πρώτη μου σκέψη ήταν σιγά μην με πάρουν εμένα. Όταν με έπαιρναν δεν το πίστευα ούτε όμως πετούσα από την χαρά μου” ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε