Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Ποια προϊόντα θα βρεις στο ντουλάπι του μπάνιου της; Έχει μετανιώσει για κάποια αλλαγή που έχει κάνει; Η Ζέτα Μακρυπούλια μας απάντησε σε όλα!

Κάθε συντάκτρια ομορφιάς έχει μια λίστα με stars των οποίων θέλει να εκμαιεύσει η ίδια τα μυστικά ομορφιάς τους. Και δεν είναι πολλές, μην φανταστείς! Στην δική μου λίστα, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν στις… sos συνεντεύξεις!
Στόχος: επετεύχθη!

Με αφορμή την νέα καμπάνια του Pantene Pro-V και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζέτας ως μούσα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, η ίδια αποκάλυψε μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Ποια προϊόντα θα βρεις αν ανοίξεις το ντουλάπι του μπάνιου της; Έχει μετανιώσει για κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της; Πώς προέκυψε η συνεργασία με το Pantene; Ξεσπά στα μαλλιά της (ναι, αυτό που κάνουμε όλες σε στιγμές κρίσης!); Ποιο μυστικό ομορφιάς δίνει στις αναγνώστριες του TLIFE (δλδ εσένα!); Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Τι σε έπεισε να γίνεις το πρόσωπο για την νέα καμπάνια Pantene; Δοκίμασες τα προϊόντα πριν;

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Χρησιμοποιούσα άλλωστε αρκετό καιρό το Pantene. Έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες μαλλιών και πραγματικά νιώθω ότι το Pantene χαρίζει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Όλη αυτή η έρευνα για τη δομή της τρίχας και η επιστήμη πίσω από το νέο Pantene είναι απίστευτα λεπτομερείς και ουσιαστικές. Τα μαλλιά μου δείχνουν πραγματικά υγιή και λαμπερά.

 

Δες όλα όσα αποκάλυψε η Zέτα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε