Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ζωή της Αθηνάς Oικονομάκου και όχι της… άλλης!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για όλα σε γνωστό περιοδικό.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις κοπέλες που δεν έχουν πρόβλημα να φωτογραφηθούν χωρίς ρετούς. Είναι από τις ηθοποιούς που δεν φοβούνται να πουν ότι, παρόλη την επιτυχία της «Ζωής της άλλης», περνάει ακόμα οντισιόν για να πάρει ένα ρόλο. Και ότι τελικά η περούκα που φοράει στην καθημερινή σειρά του Mega τής έκανε πολύ καλό. Η Αθηνά έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό Celebrity.

Πώς είσαι αυτό τον καιρό;
Είναι δύσκολα γιατί δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Τρέχω τόσο με τα γυρίσματα του νέου σίριαλ του Mega, όσο και με τις πρόβες  στο θέατρο. Το μόνο που κάνω για μένα είναι να πηγαίνω στο σπίτι μου και να κοιμάμαι όσο περισσότερες ώρες μπορώ!

Περνάς ακόμη από οντισόν;

Φυσικά και για το καινούριο σίριαλ του Mega πέρασα από οντισιόν. Το ότι έκανα την Ξένια και αυτό είχε επιτυχία, δεν σημαίνει ότι κάνω για όλους τους ρόλους. Δεν έχω αποδείξει τίποτα ακόμα για να μου τους δίνω απλόχερα , έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Αυτή η περιβόητη πλέον περούκα, θεωρείς ότι τελικά σου βγήκε σε καλό;

Μου έκανε πολύ καλό, πρώτον γιατί δεν με αναγνωρίζουν και δεύτερον γιατί δεν με έχουν ταυτίσει καθόλου με το ρόλο. Ο ρόλος της Ξένιας είναι αρκετά επικίνδυνος, γιατί μπορεί να σε στιγματίσει και ήθελε μεγάλο ρίσκο για να τον κάνεις.


Δες τη φωτογράφισή της και διάβασε τι δήλωσε για τα προσωπικά της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε