Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιδέες για να αλλάξεις το μπάνιο του σπιτιού σου!

Το TLIFE σου δίνει μερικές έξυπνες ιδέες για να αλλάξεις το μπάνιο του σπιτιού σου!

Γυρνάς από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, βάζεις χαλαρή μουσική, βγάζεις τις γόβες σου και θέλεις να μπεις για ένα μπάνιο για να χαλαρώσεις. Όπως καταλαβαίνεις το μπάνιο μπορεί να είναι ένας μοναχικός χώρος, αλλά είναι ιδιαίτερα σπουδαίος και χρειάζεται να είναι λειτουργικός, χωρίς πολλά έπιπλα, αλλά με κάποιες ανέσεις.

 
Το στυλ του μπάνιου σου πρέπει να αντιπροσωπεύει το γούστο και το χαρακτήρα σου, γιατί μπορεί να είναι ένας χώρος που δεν θα μείνει κάποιος για πολλή ώρα, αλλά σίγουρα θα περάσει από εκεί. Το TLIFE σου δίνει μερικές ιδέες για το πως μπορείς να φτιάξεις το κατάλληλο μπάνιο, ανάλογα με το γούστο σου.
 
Κλασικό μπάνιο!


 

Ένα άνετο μπάνιο με κλασικές αποχρώσεις και υλικά που δίνουν ένα glamorous τόνο. Στο συγκεκριμένο μπάνιο υπερισχύουν τα ξύλινα ντουλάπια και το λευκό χρώμα. Η μπανιέρα τοποθετείται κοντά στον τοίχο και έχει ένα πολύγωνο σχήμα. Έχει επένδυση ξύλου για να ταιριάζει με το υπόλοιπο ντεκόρ και είναι αρκετά ευρύχωρη για να χαλαρώσεις κάνοντας το μπάνιο σου. Μικρά ραφάκια πάνω από την μπανιέρα αποτελούν μια ευχάριστη πινελιά, αλλά έχουν και λειτουργικό ρόλο, καθώς τοποθετείς εκεί ό,τι σου χρειάζεται…
 
Μπάνιο με… γαλλικό αέρα!

 
Ένα δωμάτιο εμπνευσμένο από τον γαλλικό τρόπο ζωής. Σε παστέλ αποχρώσεις, μ’ ένα ξύλινο ρετρό έπιπλο για να τοποθετείς τα απαραίτητα και μια ευρύχωρη λευκή μπανιέρα που μετακινείται, το συγκεκριμένο μπάνιο μπορεί να σε ταξιδέψει.
 
Το μόνο που λείπει είναι η θέα του πύργου του Άιφελ από το παράθυρό σου!

Ωστόσο μπορείς να τον “κολλήσεις” στον τοίχο σου, αφού μπορείς να προμημεθευτείς από site τέλεια σχέδια αυτοκόλλητα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου!

Δες για παράδειγμα δίπλα στη φωτογραφία το πολύ ωραίο και φθηνό αυτοκόλλητο από το sticky.gr!

Δεν είναι τέλειο; Και ταιριάζει και στο μπάνιο!


Μπάνιο σε οριεντάλ στυλ!


 
Σε ύφος οριεντάλ και με ζεστές κόκκινες αποχρώσεις το συγκεκριμένο μπάνιο θα σε ταξιδέψει μέχρι την… Ανατολή! Με σκούρα ξύλινα έπιπλα που ταιριάζουν σε δυναμικές προσωπικότητες και ροζ χρώμα στους τοίχους, το συγκεκριμένο μπάνιο αποτελεί μια μοναδική δημιουργία με στυλ και design. O απλός λευκός νιπτήρας ταιριάζει απόλυτα στη συνιολική εικόνα.
 
Μπάνιο για χαλάρωση!
 
 
Πρόκειται για ένα απλό, λιτό μπάνιο σε λευκό χρώμα, κατάλληλο για να χαλαρώνεις μετά από μια δύσκολη μέρα. Ο χώρος είναι κατάλληλα δομημένος για να υπάρχει λειτουργικότητα. Υπάρχουν δυο τετράγωνοι νιπτήρες μπρουστά στον καθρέφτη και μια άνετη μπανιέρα. Το ανοιχτό καφέ χρώμα και το ψάθινο χαλάκι ταιριάζουν απόλυτα σ’ αυτό το στυλ. Τέλος, οι λευκές πέτρες κάτω από το νιπτήρα δίνουν μια αίσθηση ηρεμιάς και χαλάρωσης…
 
Ρομαντικό μοντέρνο μπάνιο!

 
Ένας μοντέρνος μεγάλος χώρος για μπάνιο μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως τα ντουλάπια που αποτελούν σημαντικό αποθηκευτικό χώρο. Τα έπιπλα είναι σε λευκό χρώμα και οι τοίχοι σε ανοιχτό ροζ. Μπορείς να προσθέσεις ροζ πετσέτες για να δώσεις μια πιο ροναντική αίσθηση στο χώρο σου!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε