Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ιδέες για να αλλάξεις το παιδικό δωμάτιο!

Το TLIFE σου δίνει μερικά tips για να αλλάξει το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού σου!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του σπιτιού για το παιδί σου. Εκεί μαθαίνει να αποκτά σιγά σιγά μια ανεξαρτήσια και να καταλαμβάνει έναν ολόκληρο χώρο. Το παιδικό δωμάτιο παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και τη διάθεσή του  και αποτελεί τον προσωπικό του χώρο, ο οποίος πρέπει να ταιριάζει στο γούστο του!

 
Φωτεινό δωμάτιο!

 
Ένα παιδικό δωμάτιο καλό είναι να είναι πολύ φωτεινό, γεγονός που θα φτιάχνει τη διάθεση του παιδιού και θα το βοηθά να ξυπνά πιο ευχάριστα. Το λευκό χρώμα στους τοίχους και τα έπιπλα δεν περιορίζει, αντίθετα δλίνει περισσότερη λάμψη στο δωμάτιο και το κάνει να φαίνεται πιο μεγάλο. Αυτό το δωμάτιο ταιριάζει σε κάθε ηλικία και φύλο.
 
Ρομαντικό δωμάτιο για κορίτσια!


 

Το ροζ είναι σίγουρα από τις πρώτες επιλογές των κοριτσιών και το συγκεκριμένο δωμάτιο ταιριάζει απόλυτα στις ρομαντικές μικρές κυρίες… Το λευκό χρώμα στα έπιπλα και τους τοίχους κάνουν το δωμάτιο να δείχνει μοντέρνο και φωτεινό. Ενώ, τα διάφορα σχέδια στο πάτωμα και τα καλύμματα θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις το πολύ κοριτσίστικο στυλ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε