weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ιδέες για πασχαλινό τραπέζι από διακεκριμένους Σεφ. Plus tips για το ιδανικότερο σούβλισμα!

Ιδέες για πασχαλινό τραπέζι από διακεκριμένους Σεφ. Plus tips για το ιδανικότερο σούβλισμα!

Είσαι έτοιμη για το πασχαλινό τραπέζι; Τα έχεις προμηθευτεί όλα; Αν πάλι έχεις ακόμη αμφιβολίες για το τι θα ετοιμάσεις το TLIFE έκανε την έρευνά του σε τρία μεγάλα ξενοδοχεία  της Αθήνας και πήρε μια συνταγή για να κοσμήσει και το δικό σου τραπέζι. Τρυπώσαμε στα ξενοδοχεία και μάθαμε το πασχαλινό τους μενού. Οι Σεφ μας έδωσαν μια συνταγή αποκλειστικά για εσένα.

Αν πάλι έχεις αμφιβολίες και για το πως θα σουβλίσεις σωστά το αρνί, τότε εδώ θα σου λύσουμε όλες σου τις απορίες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ο Σέφ του GB μας δίνει μια διαφορετική συνταγή για αρνάκι. Σε περίπτωση που δεν έχες όρεξη για σούβλες, κάρβουνα και… «γυρίσματα»!


Aρνάκι στην γάστρα με πατάτες φούρνου

Τρυπώσαμε στο εστιατόριου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια για την πασχαλινή τους συνταγή. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου Chef του εστιατορίου GB Corner μας δίνει μια νόστιμη παραλλαγή με αρνάκι. Τι θα έλεγες να το δοκιμάσεις;

ELEFSINA HOTEL

O Chef του Elefsina Hotel Αντώνης Μελάς, από το εστιατόριο το Στάχυ, μας δίνει μια συνταγή από το πασχαλινό του μενού.

Χοιρινός Λαιμός μαριναρισμένος με μυρωδικά
Επειδή πολλές φορές δεν έχουν όλοι όρεξη για αρνί, το πιάτο αυτό θα τους «βολέψει» όλους. Μπόλικα μυρωδικά από την ελληνική γη, τρυφερές πατατούλες και κρέας από το λαιμίο του χοιρινού που ειναι τρυφερό και λιώνει στο στόμα.

Δες εδώ περισσότερα

#TAGS MM