Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ημέρα της Γυναίκας: Οι πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών! Φωτογραφίες

Ημέρα της Γυναίκας: Οι πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών! Φωτογραφίες

Δες τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες όλων των εποχών…

Ημέρα τιμής και αγάπης στις γυναίκες είναι η σημερινή και κάθε χρόνο όλες γιορτάζουμε με ξεχωριστό τρόπο την 8η Μαρτίου, ενώ οι άντρες εκφράζουν την συμπάθειά τους προς το “αδύναμο” φύλο με ευχές, λουλούδια και τρυφερά μηνύματα.


Πώς ξεκίνησε όμως, και καθιερώθηκε ο εορτασμός της συγκεκριμένης γιορτής;

 

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

 

Μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η φεμινίστρια Αλεξάνδρα Κολοντάι έπεισε τον Λένιν να καθιερώσει την 8η Μαρτίου ως επίσημη Αργία. Γρήγορα, όμως, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπαθείας των ανδρών προς τις γυναίκες.


Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το TLIFE σου παρουσιάζει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και σέξυ γυναίκες όλων των εποχών, όπως εμφανίστηκαν στη λίστα με τις 100 γυναίκες του Men’s Health.

 

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και σε αυτόν βλέπουμε πολλά ονόματα διάσημων γυναικών από την Grace Kelly, την Marilyn Monroe και την Rita Hayworth μέχρι και τις πιο σύγχρονες Shakira και Jennifer Lopez.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε