Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Ήμουν κι εγώ στο Αβέρωφ”!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θωρηκτό Αβέρωφ. Υπήρχαν και συνοδοί πολυτελείας πάνω στο ιστορικό πλοίο.

Η Shelby, είναι από τον Καναδά και ήταν μαζί με άλλες φίλες της μοντέλα, καλεσμένες στο πάρτυ της εταιρείας του Λ.Πατίτσα, το πάρτυ  που κατάφερε να γίνει πρώτη είδηση εδώ και κάποοες μέρες! Η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως μοντέλο στη χώρα μας εδώ και τρεις μήνες και μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για το πάρτι που έγινε στο πλοίο.

“Περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτι. Έφαγα πολύ, ήπια και χόρεψα. Υπήρχαν πολλοί καλοί άνθρωποι εκεί“, λέει η Shelby, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε εκεί με ένα φίλο του Λεό, τον επιχειρηματία Κ. Μ. Παράλληλα, σημειώνει ότι στο πλοίο γνώρισε πολλούς επιχειρηματίες και ανθρώπους της μόδας, χωρίς να αναφέρει ονόματα. Ενώ, αυτό που της άρεσε πιο πολύ από τη βραδιά είπε πως ήταν το πλοίο. “Μου άρεσε πολύ που έγινε το πάρτι στο πλοίο. Το βρήκα πολύ cool”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Shelby και η Ευα

Η Εύα ήταν μία ακόμα από τις καλεσμένες στο παρτυ που διοργάνωσαν στο θωρηκτό Αβέρωφ ο Λεό Πατίτσα και η Μαριέττα Χρουσαλά και περιγράφει πως πέρασαν τη βραδιά στο πλοίο. “Εγώ συνόδευσα ένα ζευγάρι φίλων μου στο πάρτυ στο πλοίο”, αναφέρει η Εύα και προσθέτει ότι ένας φίλος της είπε πως θα πάει με την κοπέλα του στο πάρτυ και της πρότεινε να πάει μαζί. “Οι φίλοι μου, μου εξήγησαν ότι παντρεύτηκαν και κάνουν ένα πάρτυ στο Αβέρωφ“, αποκαλύπτει η νεαρή κοπέλα για το Λεό και τη Μαριέττα.

Ακόμη, υποστηριζει πως στο πάρτυ βρέθηκαν επιχειρηματίες και σχεδιαστές μόδας και έκαναν πολλές σημαντικές γνωριμίες. “Υπήραχαν σχεδιαστές μόδας και πολλά μοντέλα. Συνηθίζουν να καλούν μοντέλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως είχε γίνει σε ένα πάρτυ στο Ακρωτήρι”, λέει η Εύα.

Όσον αφορά τη μουσική που είχαν το βράδι της εκδήλωσης λέει: “Ήταν πολύ ωραίο πάρτυ. Είχαν ωραία διακόσμηση, φαγητό, ποτό και μουσική. Έπαιξαν ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, σαν αυτά που ακούμε στους γάμους“. Υπήρχαν πολλά μοντέλα στη δεξίωση και τα περισσότερα είχαν προσκληθεί από ανθρώπους που έκαναν δημόσιες σχέσεις.

Οι κοπέλες απαντουν και στα δημοσιεύματα που λένε ότι μετά το πάρτυ έφυγαν μαζί με κάποιους επιχειρηματίες.
“Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο”, λέει η Εύα και αναφέρει ότι: “Εξαρτάται από την κάθε κοπέλα αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο”.

Το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αύριο, πρόκειται να βγάλει στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το πάρτυ της ντροπής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κάνουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας Πατίτσα να καταρρέουν αφού στο πάρτυ υπήρχαν και συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ! Οι φωτογραφίες σοκάρουν αφού δεν δίστασαν ακόμη και να τις βάλουν στο φυλάκιο του πλοίου για… πλάκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε