Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Isolaz anti acne: Έχεις ακμή; Μόλις βρήκες τη θεραπεία σου!

Isolaz anti acne: Έχεις ακμή; Μόλις βρήκες τη θεραπεία σου!

Ψάχνεις κάτι απόλυτα εξειδικευμένο για την ακμή; Αυτό είναι ότι χρειάζεσαι!

Ας συμφωνήσουμε στο εξής: καμία μας, είτε είναι στα 15 είτε στα 25 είτε στα 35 δεν θέλει να έχει σπυράκια στο πρόσωπο. Από την άλλη, για όσες έχουμε περάσει ή αντιμετωπίζουμε ακόμη ακμή, αυτό παραμένει πάντα ένα ευαίσθητο θέμα. Και κάποιες από εσάς που πιθανότατα διαβάζετε τώρα αυτό το άρθρο να νιώθετε απογοητευμένες γιατί έχετε εξαντλήσει κάθε μέθοδο ή γιατί απλώς δεν θέλετε να πάρετε χάπια για την ακμή.

Λοιπόν, λοιπόν! Στα ευχάριστα: υπάρχει μια θεραπεία που λέγεται Isolaz anti acne, ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα και παρακάτω ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανασίου από το Athens Beverly Hills Medical Group μας δίνει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε πριν σηκώσουμε το τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού: πώς γίνεται, πόσες θεραπείες χρειάζονται, πόσο κοστίζει η καθεμία!

Ακμή: γιατί δεν πρέπει να την αντιμετωπίσεις μόνη σου;
Το 85%  των περιπτώσεων ακμής εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία, σε μια ηλικία δηλαδή που οι νέοι περνούν αρκετές ψυχολογικές και σωματικές αλλαγές, τείνοντας ούτως ή άλλως να είναι ανασφαλείς και ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή τους.

Αρκετές φορές άτομα τα οποία πάσχουν από ακμή και έχουν έντονα σημάδια στο πρόσωπο έχουν προβλήματα με το άλλο φύλλο, προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή ή μειωμένη απόδοση στο σχολείο ή στην εργασία.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε