Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

J. Timberlake – J. Biel: Το άλμπουμ του χλιδάτου γάμου τους στην Ιταλία!

J. Timberlake – J. Biel: Το άλμπουμ του χλιδάτου γάμου τους στην Ιταλία!

Δες όλα όσα έγιναν στο μυστικό γάμο του ζευγαριού…

Επιτέλους κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο Justin Timberlake και της Jessica Biel που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Puglia της Ιταλίας. Το διάσημο ζευγάρι έκανε ένα γάμο υπερπαραγωγή και η αποκλειστικότητα των φωτογραφιών κόστισε πολλές χιλιάδες ευρώ.

 

Τα περιοδικά “People” και “Hello!” παρουσιάζουν το άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου του ζευγαριού, με την Jessica να λάμπει μέσα στο πανάκριβο ροζ Giambattista Valli Haute Couture νυφικό της! Αλλά και ο γαμπρός δεν πάει πίσω, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με το μαύρο Tom Ford κουστούμι του.

 

Ο Justin στη φωτογραφία δείχνει να είναι πολύ χαρούμενος καθώς πηδά στον αέρα, ενώ η Jessica Biel είναι καθισμένη και χαμογελά ευτυχισμένη μέσα στο Giambattista Valli Haute Couture νυφικό της!

 

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε η όμορφη Jessica ποζάρει στο φακό ενώ ο αγαπημένος της πηδά στον αέρα από τη χαρά του, μετά το ευτυχές γεγονός. Λίγο αργότερα ακολούθησε όμως και όλο το άλμπουμ του γάμου, όπου βλέπουμε τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού, τα πειράγματα του Justin στις παράνυμφους, αλλά και στιγμιότυπα από τη μυστική τελετή.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε