Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

JLo! Πώς παραμένει ίδια με το 1999; Καλό DNA ή… καλές πλαστικές;

Το νέο βίντεο clip της JLO είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πώς τα καταφέρνει;

Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ της Jennifer Lopez On The Floor. Αυτό από μόνο του είναι ένα νέο. Αλλά η μεγάλη είδηση δεν είναι αυτή αλλά το γεγονός ότι η JLO 12 περίπου χρόνια μετά παραμένει ίδια. Χωρίς καμία ρυτίδα, χωρίς κανένα ίχνος χαλάρωσης στο πρόσωπό της!

Είναι θέμα DNA ή μήπως ο πλαστικός της έχει κάνει θαύματα; Μπορεί η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Γιατί όταν έχεις να συνεργαστείς με τους top ειδικούς στο hair styling, στο μακιγιάζ και στην αισθητική τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις: να μπορείς να υποστηρίξεις ότι είσαι 20 ακόμη κι αν οδεύεις στα 40!

Ο αποκλειστικός make up artist της Jennifer Lopez είναι ο Scott Barnes ένας από τους κορυφαίους του Hollywood. Ο Scott έχει μια μοναδική τεχνική μακιγιάζ που έχεις σαν αποτέλεσμα μια λαμπερή επιδερμίδα που αντανακλά υγεία. Και είναι και η ίδια τεχνική που εφάρμοσε ο Scott και στην JLO στο τελευταίο της βίντεο κλιπ. Ποια είναι αυτή; Πριν απλώσει οτιδήποτε στο πρόσωπό της χρησιμοποιεί shimmers και ιριδίζουσες πούδρες στα σημεία του προσώπου που αντανακλούν το φως. Αυτομάτως το πρόσωπο δείχνει πιο ξεκούραστο.

Τι λέει, όμως και η JLO για τα μυστικά ομορφιάς της; “Ένα από τα σημαντικότερα beauty tips που μου έχει μάθει ο Scott είναι να αποφεύγω την έκθεση στον ήλιο. Μαυρίζω πάντα χρησιμοποιώντας self tanners και bronzers. ΄Εχω πάνω από 10 χρόνια να καθίσω στον ήλιο και πραγματικά πιστεύω ότι με αυτή την συμβουλή ο Scott έχει σώσει την επιδερμίδα!”.

Πραγματικά δεν ξέρουμε αν αυτή είναι ολόκληρη η αλήθεια, αλλά ένα είναι σίγουρα. Από το 1999 και το Waiting for Tonight μέχρι το 2011 και το On The Floor δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αντίθετα, η JLO δείχνει και πιο νέα! Για να το διαπιστώσεις δες παρακάτω και τα δύο βίντεο κλιπ!

Η JLO το 1999


Η JLO το 2011

Εσύ, ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό ομορφιάς της; Πώς την προτιμάς περισσότερο; Τότε ή τώρα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε