Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κ. Αποστολάκης στο TLIFE: “Θέλω να παίζω διαφορετικούς ρόλους”!

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για το ρόλο του στην ταινία “Το ξέσπασμα του φεγγαριού” και τα φετινά του σχέδια…

Για τη συμμετοχή του στη νέα ταινία της Odeon “Το ξέσπασμα του φεγγαριού” που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τις 25 Νοεμβρίου, την πορεία του στο χώρο του θεάματος και το εστιατόριό του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης.

 
Ο Έλληνας ηθοποιός από την Κρήτη που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, συμμετέχει στην νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη και υποδύεται τον πατέρα του Κώστα. Ο γνωστός ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγάλες ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων: “Ι love Καρδίτσα”, “Ι-4 Αϊ Φορ: Λούφα και απαλλαγή”, “ Ο Ηλίας του 16ου” και ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Περιμένετε πως η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστείτε “Το ξέσπασμα του φεγγαριού”, θα έχει επιτυχία;

Γιατί όχι είναι μια καλή ταινία, αρκετά προσεγμένη με καλό cast και τη σφραγίδα του Στράτου Μαρκίδη που ξέρει τη δουλειά του. Είναι πάντα υπέρ του ηθοποιού να εχει ένα καταπληκτικό σενάριο στα χέρια του και να προσπαθεί να το απογειώνει. Παιζει και ο Σκουλάς ζωντανά στην ταινία. Νομιζω ότι είναι κυκλωμένο από παντου.
 
Είναι καιρός να παει και ένα ρομαντικό δράμα καλά;
 
Κοίτα ο κόσμος θέλει κωμωδία, θέλει να γελάσει… Πιστεύω, όμως ότι βασικό ρόλο παίζει η καλή ταινία.
 
Γενικά παίζετε διαφορετικούς ρόλους και κάποιες φορές δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε, όπως στο “Αϊ Φορ”. Σας αρέσει η εναλλαγή;
 
Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό. Ξέρεις ότι έχουν πρόβλημα και δεν ξέρουν που θα με πάρουν. Είναι καλό αυτό που δεν είμαι μανιέρα και κανω διαφορετικά πράγματα. Τωρα στο Θέατρο παίζω άλλο πράγμα, στην παράσταση, ο “Θάνατος ενός Αναρχικού” του Νταριο Φο και αν ερθεις θα καταλάβεις. Θέλω να αλλάζω κάθε φορά να είμαι διαφορετικός, να κάνω άλλους ρόλους να ψάχνομαι θέλω να βρίσκω πράγματα που να έχουν ψωμάκι από κάτω.
 
Τι προτιμάτε πιο πολύ το δράμα ή την κωμωδία;
 
Την κωμωδία, απλά τώρα τελευταία μου έχουν τύχει 2 πράγματα που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον για ‘μένα, οπότε είπα να το προσπαθήσω.
 
Στην ταινία ποιον ήρωα υποδύεστε;
 
Τον μπαμπά του Κώστα τον Λούκα!
 
Πέιτε μας λίγα λόγια για την βεντέτα που εκτυλίσσεται μέσα στην ταινία.
 
Η βεντέτα είναι μια αληθινή ιστορία που είχε γίνει 20 χρόνια πριν και την δραματοποίησε ο Χρυσοβιτσάνος πολύ επιτυχημένα…
 
Εσείς πιστεύετε στη βεντέτα;
 
Τι να πιστευω στην βεντέτα αφού είμαι από την Κρήτη. Αγαπάω το νησί με τα ηθη τα έθιμα και τους θεσμούς του. Οι βεντέτες υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Δεν έχουν τη βιαιότητα που είχαν παλιά. Όταν υπάρξει ένας νεκρός, υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις και δεν ξεκληρίζονται πια ολόκληρες οικογένειες. Τα όπλα βέβαια υπάρχουν.
 
Το εστιατόριο που έχετε το ανοίξατε για τη σύνταξη ή για ένα extra εισόδημα;
 
Όχι το έχω κάνει και μου αρέσει, είμαι δραστήριος αλλά μου δίνει και κάποια χρήματα και μου αρέσει που μου δίνει τη δυνατότητα να μην εξαρτώμαι από κανένα. Έτσι δεν κάνω και εκπτώσεις στις δουλειές μου!
Συνέντευξη: Γιώργος Καζιάνης 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε