Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

K. Αρζόγλου: Ο γάμος μου με την Έλενα Ακρίτα

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή αλλά και από τον γάμο του με την σεναριογράφο της σειράς “Τα Μυστικά της Εδέμ”.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega “Τα Μυστικά της Άλλης” αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και τον γάμο του με την σεναριογράφο της σειράς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ”. 

Παρόλο με την Έλενα Ακρίτα χώρισαν έπειτα από μία δεκαετία κοινής συμβίωσης, συνεχίζουν να συνεργάζονται άψογα. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και στο ξεκίνημα της καριέρας της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός. “Μου άρεσε ότι έβγαλα στο σανίδι εγώ την Έλενα. Υπήρχε ένας κρυφός πατερναλισμός. Όταν προσπάθησε να κάνει δικά της βήματα δεν μου άρεσε τόσο. Με γοήτευε ο εαυτός μου.”, δηλώνει ο Κώστας Αρζόγλου για το αν ένιωθε ανταγωνισμό με την γυναίκα του.

“Έβρισκα ότι έκανε πολλά περισσότερα λάθη επιλογών, έργου, θεάτρου σκηνοθεσίας τα οποία δεν τα έβλεπα πριν, ενώ μπορεί να υπήρχαν και στις κοινές μας επιλογές”, συνεχίζει για το αν ήταν καταπιεστικός στην σχέση τους. “Μετάνιωσα. Ο θεός μου είχε δώσει μερικά χαρίσματα και όφειλα να τα διαχειρίζομαι όμορφα. Δεν επιτρεπόταν να έχω νεφελώδεις σκέψεις. Το να βρίσκω λάθη στη διαδρομή του άλλου όταν έλειπα εγώ είναι μια νεφελώδης λειτουργία. Όταν απέκτησα διαύγεια ήταν πολύ αργά”, υπογραμμίζει ο ίδιος.

Αυτό ήταν και ένας από τους λόγους που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό: “Ήταν και πολλά άλλα πράγματα ιδιωτικά τελείως. Αλλά ο βασικός ψυχολογικός λόγος ήταν αυτός.” Ωστόσο ο Κώστας Αρζόγλου υποστηρίζει πως η Έλενα ακρίτα είναι άνθρωπος της ζωής του καθώς του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές. “Με ξέρει και την ξέρω πολύ καλά. Ακουμπάω πάνω της”, εξηγεί ο ηθοποιός.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε