Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κ. Δανδουλάκη: ”Δεν ξεχώρισα ποτέ το sex με τον έρωτα”!

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλάει για την ζωή της και για την Ελλάδα του σήμερα.

Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη είναι μία καταξιωμένη γυναίκα που κατάφερε να πραγματοποιήσει όλα όσα είχε ονειρευτεί.

”Έκανα πολλά. Πάρα πολλά από όσα ονειρεύτηκα. Τα κατάφερα. Δεν έχω καθόλου μα καθόλου απωθημένα. ‘Οπως κανείς δεν κυνήγησε να με σταματήσει, τέτοια καταχθόνια και υποχθόνια σχέδια που λένε πολλοί. Άμα δεν ασχοληθείς μ’αυτά, δεν σ’αγγίζουν κιόλας. Δεν τα πήρα είδηση και να γίνονταν. Μόνο τα καλά καταλάβαινα”, δηλώνει η Κάτια στο περιοδικό DownTown.

Oι δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη περίοδο η χώρα μας την έχουν συγκλονίσει. Λέει χαρακτηριστικά: ”Ήταν μια χρονιά που μας άφησε άναυδους μέσα στο σοκ. Είμαστε περήφανοι για την εθνικότητά μας, τη γλώσσα μας, τη χώρα, τον πολιτισμό μας και να βρισκόμαστε τώρα σ’αυτή τη κατάσταση της απόγνωσης; Τεράστιο σοκ για όλους μας! Δεν το είχαμε φανταστεί. Και νιώθουμε προδωμένοι απογοητευμένοι”.

Η Κάτια θεωρεί πως πρέπει να αποδωθεί δικαιοσύνη και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. ”Να βγουν οι πολιτικοί να ζήσουν με τους βασικούς μισθούς, να πληρώσουν ΦΠΑ, να περιμένουν μήνες για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ, να ζήσουν τις οικογένειές τους με σύνταξη. Εμάς μας ζούσε ο πατέρας μου όλους με σύνταξη και τώρα ούτε ο ίδιος ο συνταξιούχος δεν ζει μόνος του.

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή λέει: ”Για έξι χρόνια έλεγα χάνομαι χάνομαι. Μια ανασφάλεια είχα πάντα στη ψυχή μου. Να μην χάσω τους ανθρώπους μου. Ο πατέρας μου όταν έφυγε μου άφησε ένα τεράστιο κενό. Δεν καλύφθηκε. Μετά αρρώστησε η μητέρα μου, βυθίστηκε σε ένα χάσιμο νου για 14 χρόνια. Τη χάνω. Και μετά; Χάνω τον Μάριο. Εδώ λοιπόν πήγα να χάσω και την ψυχή μου. Δεν ξεχώρισα ποτέ όπως τα παιδιά σήμερα τον έρωτα από το sex. Ήταν ένα στη σχέση μου με τον άνθρωπό μου”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε