Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κ. Γαρμπή: Επιστρέφει με την πιο πρωτότυπη live εμφανίση του χειμώνα! Δες το νέο της teaser…

Κ. Γαρμπή: Επιστρέφει με την πιο πρωτότυπη live εμφανίση του χειμώνα! Δες το νέο της teaser…

Οι εμφανίσεις της, η συνεργασία έκπληξη με Ιταλίδα τραγουδίστρια και το.. κινηματογραφικό teaser για όσα μας περιμένουν τον Οκρώβρη…

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις της Αθήνας με ολοκαίνουριο και πρωτοποριακό concept. Οι εμφανίσεις της θα γίνουν σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο, στην αίθουσα ενός κινηματογράφου με πολλές εκπλήξεις και πτυχές του προγράμματος να κρατούνται ακόμη ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κρατά ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από τη σελίδα της στο facebook και τους ενημερώνει για τα νέα της επαγγελματικά βήματα από εκεί. Έτσι εχθές το βράδι ανάρτησε ένα ολιγόλεπτο teaser… Το βίντεο μοιάζει σαν διαφημιστικό trailer κινηματογραφικής παραγωγής και προμυνήει όλα όσα περιμένουν το φανατικό της κοινό από τον Οκτώβρη.

Η Καίτη Γαρμπή είχε στο μυαλό της μια τέτοια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό! Μάλιστα είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει η επόμενη της εμφάνιση να γίνει στην αίθουσα κινηματογράφο στην συνέντευξή της στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δες το video με το teaser εδώ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε