Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κ. Γκαγκάκη: “Θα ήθελα να κάνω παιδί σε δυο χρόνια!”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για το X-Factor 3, τους γονείς της και το γάμο…

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ant1 Κατερίνα Γκαγκάκη!

 
Φέτος βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο μουσικό talent show και αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει και τι της αρέσει από το X-Factor 3. “Εμένα το X-Factor μου αλλάζει τελείως την εικόνα γύρω μου, τη διάθεση. Δεν είναι καλό να το λέω αυτό, αλλά εφόσον είναι χόμπι και κάτι έξτρα για το σταθμό θα το λέω. Μου κάνει καλό”, λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.
Για τους άντρες της κριτικής επιτροπής η ίδια αναφέρει το εξής: “Οι άντρες της κριτικής επιτροπής δεν έχουν αλλάξει, έχουν μαλακώσει. Εγώ δεν το φανταζόμουν, κάτι που γίνεται για τρίτη φορά να μην είναι πιο κοινότυπο κι όντως οφείλω να ομολογήσεω ότι είναι το καλύτερο που έχω δει.. Η ατμόσφαιρα είναι πιο μαλακωμένη, δεν φοβάται ο ένας τον άλλον, ξέρει ο ένας να χτίσει πάνω στην ατάκα του άλλου”.
 
Όσον αφορά το αν είναι ικανοποιημένη που δεν ανέλαβε τα groups στο παιχνίδι, εκείνη λέει: “Για να είμαι ειλικρινής από το χαρακτήρα μου δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα. Θα ήθελα να είχα πάρει τα γκρουπ. Πιστεύω ότι φέτος θα βγει νικητής από αυτά”.
Τέλος, για το γάμο και την οικογένεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη δηλώνει πως αν αποφασίσει να παντρευτεί, αυτό θέλει να γίνει χωρίς πρόγραμμα. “Θα ‘θελα παρά πολύ αν θα παντρευτώ ή αν θα κάνω παιδί να γίνει τελείως αβίαστα, αβασάνιστα και μη προγραμματισμένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Θα ήθελα παρά πολύ να κάνω ένα παιδί και στο δικό μου το μυαλό, ιδανικά, θα το ήθελα σε ενάμιση με δυο χρόνια”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε