Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κ.Καινούργιου: “Φέτος νιώθω πιο άνετα και περνάω πιο όμορφα”

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο TL!fe για το νέο της ξεκίνημα στο “Δέστε τους”, τη συνεργασία της με τους συμπαρουσιαστές της, τη σχέση της σήμερα με την παρέα του “‘Ομορφου Κόσμου” και τον έρωτα!

Κατερίνα, μίλησέ μας για το νέο σου ξεκίνημα στον Alpha.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Alpla, γιατί από την πρώτη στιγμή που πήγα με αγκάλιασαν όλοι οι άνθρωποι του καναλιού, και συνεχίζουν να με στηρίζουν πάρα πολύ. Η Ρούλα η Κορομηλά που βρίσκεται στο ακουστικό μας συνέχεια, οι δημόσιες σχέσεις, κι εννοείται τα παιδιά που είναι στην εκπομπή.

Είχες άγχος την πρώτη μέρα;

Το άγχος που είχα την πρώτη μέρα ήταν φυσιολογικό. Δεν το συγκρίνω με το περσινό που ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση. ‘Ηταν “νορμάλ” και αρκετά δημιουργικό.

Πώς είναι η συνεργασία του με τα παιδιά;

Όπως είναι γνωστό, εγώ τον Νίκο τον γνώριζα γιατί έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, έχουμε φιλικές σχέσεις, οπότε ήμουν μια χαρά μαζί του. Και τον Νότη τον ξέρω, τη Μαρία δεν γνώριζα, αλλά τη γνώρισα τώρα, κι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Μαζευόμαστε από το πρωί και κάνουμε το meeting μας και είμαστε πολύ ευδιάθετοι. Η εκπομπή κυλάει νεράκι! Τρίωρη είναι η φετινή, τρίωρη ήταν και η περσινή εκπομπή. Aυτές τις δυο πρώτες μέρες δεν έχω καταλάβει πως έχει περάσει έτσι ο χρόνος!

Βρίσκεις διαφορές της περσινής παρέας με τη φετινή;

Δεν μπορώ να το συγκρίνω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φέτος νιώθω πολύ πιο άνετα και περνάω πολύ πιο όμορφα. Αλλά είναι μόνο δυο μέρες, οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα.

Πως βλέπεις να “κυλάει” η φετινή χρονιά;

Γενικά, είναι μια δύσκολη χρονιά και για την τηλεόραση αλλά και για τον καθένα προσωπικά. Ανταγωνισμός υπάρχει αλλά αυτό είναι σεβαστό. Eμείς κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για την εκπομπή μας. Προσπαθούμε και δουλεύουμε πάρα πολύ, θέλουμε να περνάμε καλά και μαζί μας και ο τηλεθεατής.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κινδύνεψες να χάσεις τη ζωή σου, την ώρα που έκανες ράφτινγκ. Τι συνέβει;

Είναι μια τεράστια παρεξήγηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους δημοσιογράφους που ενδιαφέρθηκαν γι αυτό, απλά παρουσιάστηκε λίγο τραγικό. Είχα δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό People, και είχα ερωτηθεί ποιο ήταν το αγαπημένο μου σπορ. Αυτό που είπα, ήταν ότι έχω δοκιμάσει μια φορά στη ζωή μου, στα 18 μου χρόνια αλλά δεν γράφτηκε, να κάνω ράφτινγκ. Επειδή οι συνθήκες ήταν αντίξοες, έπεσα στο νερό και κινδύνεψα. Ήμουν μικρή και δεν γνώριζα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και φυσικά με εκπαιδευτή.

Πως νιώθεις όταν γράφονται ανακρίβειες ή ψέματα για την προσωπική σου ζωή;

Η ανακρίβεια είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί κάποιος να πάρει ένα ρεπορτάζ, και να το διαστρεβλώσει λίγο. Με την ανακρίβεια δεν τσαντίζομαι τόσο. Είναι λογικό, μπορεί κάποιος να μην προσέξει κάτι και να το αναπαραγάγει λάθος. Αυτό που με ενοχλεί είναι το ψέμα και η κακεντρέχεια. Εγώ σηκώνω πάντα το κινητό μου και απαντώ σε όλους τους δημοσιογράφους, όποιος έχει την καλή διάθεση μπορεί να με πάρει τηλέφωνο για να του πω αν αυτό που γράφεται ισχύει ή όχι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε