Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κ. Καραμπέτη: “Προτιμώ να πουλήσω το σπίτι από το να κάνω κάτι για το οποίο θα ντρέπομαι στο θέατρο”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, αλλά και για το πόσο τσαλακώνει την εικόνα της στους ρόλους που υποδύεται…

Η Καρυοφυλλιά Καπαμπέτη αποκάλυψε στην εφημερίδα “Radar” ότι δεν θα ξεπουληθεί για να τα βγάλει πέρα, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν και που δεν φοβάται να τις περάσει ξανά, αλλά και για το πόσο τσαλακώνει την εικόνα της στους ρόλους που υποδύεται!
 
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως το ζητούμενό της δεν είναι να πλουτίσει από το θέατρο υπάρχοντας σε δουλειές που δεν την εκφράζουν: “Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν θα “ξεπουληθώ” για να τα βγάλω πέρα. Πήρα πριν από 6 χρόνια ένα στεγαστικό δάνειο, όπως όλοι, και τρέχουν και οι δόσεις, αλλά αν φτάσω σε οριακό σημείο, δεν θα διστάζω να πουλήσω το σπίτι και να γυρίσω στο ενοίκιο. Το προτιμώ από το να κάνω κάτι για το οποίο θα ντρέπομαι στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Έχω περάσει ξανά δυσκολίες.”
 
Για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι δεν είχε λεφτά να πάρει ούτε ψυγείο: “Έζησα τις δυσκολίες και θα τις αντέξω ξανά αν χρειαστεί που ελπίζω να μην συμβεί… Αλλά το τονίζω και πάλι, προτιμώ τις δυσκολίες από το να ξεστρατίσω από την πορεία που έχω χαράξει χρόνια τώρα. Πίστεψέ με, το εννοώ.”
 
Τέλος μίλησε για την εικόνα της που δεν έχει πρόβλημα να την τσαλακώνει για την ανάγκη ενός ρόλου: “Δεν αγαπώ τις ταμπέλες τύπου “μοιραία γυναίκα” ενώ αντιθέτως το επιδιώκω να τσαλακώνομαι για τις ανάγκες των ρόλων μου!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε