Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Κατσούλης: Θα παρουσίαζα εκπομπή με την Κατερίνα!

Ο ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του με τη Κατερίνα Καραβάτου και για τα παιδικά του χρόνια.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα παιδικά του χρόνια. ”Ήμουν αεικίνητος. Σκαρφάλωνα, κρυβόμουν, έπεφτα. Έχω πολλά σημάδια, καψίματα, ραψίματα, σκισίματα. Ήμουν ένας… μικρός εξερευνητής. Παρόλα αυτά διατηρούσα και μια σοβαρότητα. Δεν γκρίνιαζα. Έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Ήμουν πρόεδρος του 15μελούς. Με ενδιέφερε πάντα να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα όλοι μαζί. Και ήμουν κατά της κομματικοποίησης στο σχολείο. Όσον αφορά τα κορίτσια… Θυμάμαι ένα αλληλοκυνηγητό”.

Ο Κρατερός δέχτηκε πρόταση και από το Dancing with the Stars αλλά και από το Just the two of us. Αρνήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου. Δηλώνει επίσης πως θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή με την αγαπημένη του, Κατερίνα Καραβάτου. ”Θα παρουσίαζα πιθανόν με την Κατερίνα μία εκπομπή που η θεματολογία της θα ήταν ενδιαφέρουσα – για παράδειγμα, ένα παιχνίδι – και θα συμφωνούσαμε και οι δύο στην ιδέα αλλά και στον τρόπο παρουσίασης. Αν λοιπόν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ενδιαφέρον, με χιούμορ, ίσως και επιμορφωτικό, γιατί όχι”;

Το καλοκαίρι δεν παντρεύτηκαν γιατί δεν πρόλαβαν. Όταν βρουν όμως χρόνο θα το κάνουν σίγουρα. Ωστόσο η δουλειά της Κατερίνας του δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα: ”Το μόνο πρόβλημα που μου δημιούργησε η δουλειά της Κατερίνας είναι οι διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση της σχέσης μας. Δεν πουλάω, ούτε διαφημίζω τη προσωπική μου ζωή, γι’αυτό και τόσα χρόνια δεν ενδιαφερόταν κανείς γι’αυτή. Απαντούσα απλώς, είμαι καλά ευχαριστώ. Δεν θα έκανα εξώφυλλο μαζί με την Κατερίνα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε