Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ.Λάσπα: “Ο Νεκτάριος κατάλαβε πρώτος ότι είμαι έγκυος”

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της αφού είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κατερίνα Λάσπα φωτογραφίζεται για το περιοδικό People χαμογελαστή και μιλά για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Το φύλο του παιδιού δεν επιδιώκουν να το μάθουν γιατί θέλουν να είναι έκπληξη και για τους δυο τους. “Η δική μου περιέργεια είναι περοσσότερο για το πως θα είναι φυσιογνωμικά αυτό το πλάσμα κι ως προς τον χαρακτήρα, πως θα μοιάζει, πως θα συμπεριφέρεται και πως θα εξελίσσεται”, δηλώνει η μέλουσα μανούλα.

Όσον αφορά το πως ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος απαντά: ”Ο Νεκτάριος το κατάλαβε πρώτος, όχι εγώ. Είχα μια ψιλοκαθυστέρηση αλλά δεν έδωσα σημασία. Ξύπνησε λοιπόν ένα πρωί, εγώ ήμουν στο σαλόνι και μου φώναξε: Μωρό, είσαι έγκυος. Τελικά είχε δίκιο.”

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αγχώνεται για το περιβάλλον στο οποίο θα φέρει το μωρό της. ”Θυμώνω πιο εύκολα έχοντας διπλή ευθύνη για αυτό που έρχεται, γι’αυτό το καινούριο πλάσμα που θα γεννηθεί σε έναν τέτοιο κόσμο. Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που μια ολόκληρη γενιά θεωρεί ότι θα ζήσει χερότερες μέρες από τους γονείς της. Αυτό από μόνο του είναι ανησυχητικό”, υποστηρίζει η Κατερίνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε