Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

K. Λέχου – Ν. Δραγούμη: Κοντά στα παιδιά με ανάγκες!

Οι δύο ηθοποιοί επισκέφθηκαν τη Γκάνα για να συναντήσουν από κοντά τα δύο παιδιά των οποίων έχουν γίνει ανάδοχες μητέρες μέσω της Action Aid.

H Ναταλία Δραγούμη και η Κατερίνα Λέχου, είναι δύο γυναίκες πολύ ευαισθητοποιημένες στο θέμα των παιδιών. Έτσι λοιπόν, έχουν γίνει ανάδοχες μητέρες ενός 15χρονου αγοριού κι ενός 7χρονου κοριτσιού από τη Γκάνα. Πραγματοποίησαν λοιπόν αυτό το ταξίδι και γνώρισαν τη δράση της Action Aid.

”Eίμαι ανάδοχη μητέρα λίγο καιρό τώρα, έπειτα από παρότρυνση μιας φίλης μου η οποία συμμετέχει και εκείνη στο πρόγραμμα της Action Aid. Μου άρεσε πολύ η ιδέα καθώς μπορείς να συμμετέχεις σ’αυτή τη προσπάθεια πολύ εύκολα”, δηλώνει η Ναταλία στο HELLO! ενώ η Κατερίνα συμπληρώνει: ”Η αναδοχή δεν είναι σαν υιοθεσία, δεν είναι το παιδί σου αυτό. Δίνεις κάποια χρήματα με αφορμή ένα παιδί, με σκοπό να ενισχυθεί μία ολόκληρη κοινότητα. Δεν ήθελα να αναπτύξω μία προσωπική σχέση με το παιδί”.

Οι δύο ηθοποιοί περιγράφουν τι της εντυπωσίασε περισσότερο από αυτό τους το ταξίδι. ”Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το χαμόγελό τους. Παρ’όλο που ζουν μέσα στη φτώχεια και σε άθλιες συνθήκες, διότι το να έχεις στέγη και νερό δεν είναι αυτονόητο, το χαμόγελό τους είναι γεμάτο”, λέει η Ναταλία. ”Βλέπεις ανθρώπους για τους οποίους η κάθε μέρα είναι ένας γολγοθάς. Αλλά είναι ευγνώμονες, δεν είναι αγριεμένοι και σίγουρα θέλουν τη βοήθειά μας.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε