Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Λέχου στο TLIFE: “Με ξένισαν τα φτωχικά ρούχα της Ελένης στο Νησί!”

Η Κατερίνα Λέχου μιλά στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο ” Νησί ” , τα μελλοντικά της σχέδια και το ταξίδι της στην Αφρική !

Λίγο πριν ξεκινήσει το ” Νησί “, η νέα μεγάλη παραγωγή του Mega , που γυρίζεται στην Κρήτη , η πρωταγωνίστρια της σειράς Κατερίνα Λέχου , μίλησε στο TLIFE για την ηρωίδα που υποδύεται , τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Σπιναλόγκα , το ταξίδι της στην Αφρική και τα μελλοντικά της σχέδια .
 
Στο ” Νησί ” , η Κατερίνα Λέχου θα υποδυθεί την Ελένη Πετράκη , την γυναίκα του Γιώργου Πετράκη ( Στέλιου Μάινα ) , η οποία είναι δασκάλα στην Πλάκα . Αγαπάει τα παιδιά και τη διδασκαλία και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο . Όταν μαθαίνει ότι πάσχει από λέπρα και μεταφέρεται στη Σπιναλόγκα , δεν χάνει την αισιοδοξία της .

Η Ελένη Πετράκη που υποδύομαι στη σειρά παίζει στο πρώτο κομμάτι και η ιστορία της ξεκινά το «37 . Είναι μητέρα δυο κοριτσιών και δασκάλα . Είναι το πρώτο πρόσωπο στην οικογένεια που μαθαίνει ότι πάσχει από λέπρα και αναγκάζεται να μεταφερθεί στη Σπιναλόγκα» , αναφέρει η γνωστή ηθοποιός .

 
Η ίδια προσθέτει πως θαυμάζει πολλά στοιχεία της « τηλεοπτικής Ελένης » . “Μπορεί λόγω εποχής να μην έχω πολλά κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύομαι , αλλά έχουμε ψυχική συγγένεια . Έχει μια δύναμη ψυχής που είναι καθηλωτική» , σημειώνει .
 
Όσον αφορά την ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα Λέχου σημειώνει πως βγάζει μια δύναμη και ταυτόχρονα μια τρυφερότητα . “Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι αυτά τα δυο δεν συνδυάζονται , αλλά αυτό δεν είναι έτσι . Η δύναμη και η τρυφερότητα πάνε χέρι χέρι ” . Ωστόσο , η ίδια εξομολογείται πως δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στο να προσαρμοστεί με το ρόλο της . ” Όταν φόρεσα τα ρούχα της Ελένης με ξένισαν . ήταν φτωχικά , πολύ φαρδιά και καθόλου κολακευτικά . Παρόλα αυτά ήταν χρηστικά και κατάλαβα πως τα φορούσαν σκόπιμα για να τους εξυπηρετούν στις δουλειές . Ωστόσο , μου πήρε πολύ λίγο για να εξοικειωθώ με την νέα μου εικόνα» , τόνισε .

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε