Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Μαρτάκης: ”Θέλω να κάνω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να συντηρώ!”

Δες φωτογραφίες!

O 27χρονος τραγουδιστής, Kώστας Μαρτάκης που φέτος κάνει διακοπές στην Αθήνα και βουτιές στη Βουλιαγμένη, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, απαθανατίστηκε από το περιοδικό ”ΟΚ!” κάνοντας θαλάσσια σπορ και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε αρχικά για το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα του κάνοντας την αυτοκριτική του.

”Δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάποιο τόσο σοβαρό λάθος. Για πολλούς ήταν λάθος που ξύρισα το κεφάλι μου για το βίντεοκλιπ του ”Ποτέ”. Εμένα μου άρεσε πολύ. Είμαι υπερήφανος γι αυτά που έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Ό,τι έκανα το πίστευα απόλυτα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα…”, είπε ο Κώστας χαρακτηριστικά.

Κεραυνοβόλος έρωτας

”Έχω έξι χρόνια να ερωτευτώ δυνατά. Και όταν λέω δυνατά εννοώ όλη σου η σκέψη να βρίσκεται πάντα στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει. Να βγαίνεις να τραγουδήσεις και να θέλεις να της αφιερώσεις όλους τους στίχους των τραγουδιών. Να κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι και να φέρνεις συνέχεια το πρόσωπό της μπροστά σου. Αυτό για μένα είναι ο δυνατός έρωτας. Να τη βλέπεις και να λες: ”Αυτή θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου.”. Ε, αυτό το συναίσθημα δεν το έχω νιώσει για καμία γυναίκα. Είχα σχέσεις βεβαίως αυτά τα τελευταία 6 χρόνια, αλλά καμία δεν ήταν τόσο δυνατή.”

Πρόταση γάμου

”Δεν έχω ποτέ σκεφθεί να κάνω. Είμαι μόλις 27 χρονών. Αγαπώ πολύ την οικογένεια, θέλω να κάνω παιδιά κι εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να έχω την οικονομική άνεση να τους προσφέρω ό,τι χρειάζονται. Ειλικρινά σου λέω πως θέλω να κάνω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να συντηρώ. Αν δηλαδή έχω τη δυνατότητα, μπορεί να κάνω και 5 παιδιά. Έγινα και πρόσφατα θείος κι έχει ξυπνήσει μέσα μου ακόμα περισσότερο η επιθυμία να γίνω πατέρας…”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε