Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

K. Middleton: Νέες topless φωτογραφίες της στο ιταλικό περιοδικό που κυκλοφόρησε!

K. Middleton: Νέες topless φωτογραφίες της στο ιταλικό περιοδικό που κυκλοφόρησε!

Σήμερα κυκλοφόρησε το περιοδικό “Chi” με τίτλο η “βασίλισσα γυμνή”

Ένα δεύτερο χτύπημα δέχεται το παλάτι, μετά τις topless φωτογραφίες της Kate Middleton που κυκλοφόρησαν στο περιοδικό Closer. Το ιταλικό περιοδικό Chi του ομίλου Μπερλουσκόνι κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας στο πρωτοσέλιδο την γυμνή Δούκισσα.

 

Ο τίτλος του περιοδικού που αναμένεται να προκαλέσει πανικό με το 26σέλιδο αφιέρωμά του στο βασιλικό ζευγάρι είναι “Η βασίλισσα γυμνή”. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η διεύθυνση του περιοδικού φαίνεται να έχει δηλώσει πριν την κυκλοφορία του: “και η ίδια η βασίλισσα να μας πάρει τηλέφωνο εμείς θα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες!”

 

Στη σημερινή του έκδοση το CHI θα έχει πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα στις ημίγυμνες φωτογραφίες της Δούκισσας. Οι φωτογραφίες, κυκλοφόρησαν και στην Ιρλανδία μέσω της εφημερίδας Daily Star, ενώ σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες αμερικανικά και γερμανικά έντυπα επίσης σκέφτονται να τις δημοσιεύσουν.

Το ιταλικό περιοδικό έχει στην κατοχή του συνολικά 200 φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες στιγμές του ζεύγους κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Γαλλία. Οι δικηγόροι του Μπάκιγχαμ πάντως αναμένεται σήμερα να μεταβούν στο Παρίσι για να εμποδίσουν διά της δικαστικής οδού την αναδημοσίευση των φωτογραφιών, αλλά και για να ζητήσουν αποζημίωση από το γαλλικό περιοδικό Closer.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε