Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Μουτσάτσου: Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε!

Κ. Μουτσάτσου: Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τον λόγο που εγκατέλειψε την Ελλάδα και το βίντεο “I am Hellene” που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης , έδωσε η Κατερίνα Μουτσάτσου στο περιοδικό ΟΚ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τον λόγο που εγκατέλειψε την Ελλάδα και το βίντεο “I am Hellene” που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Για ποιο λόγο έφυγε από την Ελλάδα;

“Μια ωραία μέρα πήρα την απόφαση και ήρθα στο Λος Άντζελες. Στην Ελλάδα οι δουλειές που μου πρότειναν – όταν και εάν – είχαν αρχίσει να γίνονται επαναλαμβανόμενες σε στυλ και ποιότητα. Δυσκολευόμουν σε πολλά επίπεδα, δυσανασχετούσα γενικά, δεν ξέρω ακριβώς με τι… Μάλλον με πολλά. Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει και να αλλάξω τις επιλογές μου. Και από την Τουρκία, από όπου οι προτάσεις δεν σταμάτησαν να έρχονται, αισθανόμουν ότι έπρεπε να απέχω για λίγο. Είχα κάνει κάποιες δουλειές εκεί, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχα αγχωθεί, είχα κουραστεί. Υπήρχε και ένα ή «τώρα ή ποτέ» με το Λος Άντζελες λόγω της κινηματογραφικής βιομηχανίας οπότε έφυγα”.

Δεν ήταν παρακινδυνευμένο να αφήσει την Τουρκία και την Ελλάδα και να ξεκινήσει ξανά από την αρχή σε μια χώρα όπου δεν την ήξερε κανείς;

“Ήταν ενσυνείδητη απόφαση να έρθω στο Λος Άντζελες και να ξαναρχίσω από την αρχή. Ποτέ δεν είχα συναίσθηση κάποιου κινδύνου προσωπικά. Ακολουθούσε αυτό που μου έλεγε το ένστικτό μου. Και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Παίρνεις πολλά από τη ζωή όταν δεν φοβάσαι”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε