Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κ. Παπουτσάκη: Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί ό,τι λέω παρεξηγείται!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε για κάποιον άντρα;

H Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει στον φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη και φωτογραφίζεται στο μαγαζί που έχει στο Μοναστηράκι, “Nueva Trova”. Σε συνέντευξη που δίνει στο “Glam” δηλώνει πως δεν είναι απατεώνισα, αλλά ούτε θύμα. Είναι απλά ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και αρκετή δόση αθωότητας μέσα του.

Μιλά επίσης, για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Θέατρο Παλλάς και αναφέρει πως την ενδιαφέρει η γνώμη όσων της κάνουν την τιμή να δουν τη δουλειά της και η γνώμη όσων την ξέρουν πραγματικά.

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι έχει μάθει από εκείνους και τι την αγχώνει όταν είναι μαζί τους στη σκηνή

“Είναι καταπληκτικοί δάσκαλοι και είναι μοναδική η δυνατότητα που μου δόθηκε να συνεργαστώ μαζί τους. Δίπλα τους πλουτίζεις εμπειρία… Για μένα υπάρχει πάντα άγχος κάθε φορά που αντιμετωπίζω έναν ρόλο. Οι δυο αυτοί σπουδαίοι ηθοποιοί με πίστεψαν και ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους.”.

Το ότι την πίστεψαν είναι και η απάντησή της σε όσους λένε ότι δεν είναι καλή ηθοποιός;

“Υπηρετώ το θέατρο με πάθος και συνέπεια από τα πρώτα χρόνια της σχολής. Από εκεί και πέρα, για όσους δεν γνωρίζουν τικάνει καθένας από εμάς, υπάρχουν και τα βιογραφικά…”.

Τι νομίζει ότι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη;

“Πραγματικά με ενδιαφέρει μόνο η γνώμη όσων μου κάνουν την τιμή να δουν τη δουελιά μου και να με κρίνουν για αυτήν και η γνώμη αυτών που με γνωρίζουν προσωπικά, που με αγαπούν και αγαπώ. Δεν μπορώ να στεναχωριέμαι για κάποιον που δεν με ξέρει.”.

Δες την φωτογράφηση και διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε