Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ.Παπουτσάκη: “Στον έρωτα παραδίνομαι”!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται…

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Μιλάει στο περιοδικό Down Town,  για το νέο της ρόλο στη μεγάλη οθόνη, για τις διακοπές της και αποκάλυψε πως λειτουργεί όταν είναι ερωτευμένη. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί λέγεται ”Έτερον Ήμισυ” και κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο.  Μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κρατερός Κατσούλης και η Δάφνη Λαμπρογιάννη.

Στη νέα της ταινία η Κατερίνα υποδύεται μια λαϊκή γυναίκα, σύζυγο ενός μανάβη. ”Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός, ένας ρόλος εξωστρεφής, με έντονο ταμπεραμέντο, μια γυναίκα πληθωρική που έχει δύο παιδιά. Είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της, τον Ζαχαρία, ζει μια σχέση πάθους, με πολλές έντονες εκρήξεις ζήλιας, πάθους, με χιούμορ, μια γυναίκα χωρίς δεύτερα επίπεδα σκέψης, πολύ αυθόρμητη και αληθινή” σχολίασε η γνωστή ηθοποιός.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα μίλησε και για τις σχέσεις και τον έρωτα.”Εγώ πιστεύω ότι στις σχέσεις πρέπει να αναλύουμε ορισμένες φορές τα πράγματα, να παρεμβαίνουμε επικοινωνιακά και εγκεφαλικά, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να αφηνόμαστε στο συναίσθημά μας και σε όσα νιώθουμε για τον άλλον. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ, με αυτόν τον τρόπο. Στα προσωπικά μου προηγείται το συναίσθημα”, είπε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε