Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κ. Σπυρόπουλος στο TLIFE: “Δεν μπορεί με την κρίση να πεθάνουμε. Οφείλουμε να πάμε μπροστά!”

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και το θέατρο…

Παρά την κρίση και τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, ο Κώστας Σπυρόπουλος συνεχίζει να είναι αισιόδοξο και αυτήν τη χρονιά βρέθηκε σε “οργασμό” δημιουργίας. Ο γνωστός ηθοποιός καταπιάστηκε με τέσσερις θεατρικές παραστάσεις και συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά του, λέγοντας ότι: “Η κρίση δεν μπορεί να μας σκοτώσει!”.

 

Αυτήν τη χρονιά ασχολήθηκε με τέσσερις θεατρικές, είτε παίζοντας, είτε συμμετέχοντας στην παραγωγή και την οργάνωση. Η παράσταση “Αθώος και ένοχος” που πρωταγωνιστεί, όσο και το έργο “Ο παππούς έχει πίεση” σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας πως το θέατρο μπορεί να επιβιώσει ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

 

“Δόξα τω Θεώ τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι, αγαπιόμαστε πολύ και είμαστε καλή ομάδα. Όταν ξεκινάς μια δουλειά πρέπει να κοιτάς για την ενότητα, ώστε να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται. Δεν είναι “γλυκανάλατο” αυτό που λέω. Δεν πρέπει μετά από μια δουλειά υποχρεωτικά να βγεις φίλος με τον άλλο, αλλά έχει σημασία να υπάρχει μια αρμονική σχέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για την κρίση

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε