Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κ. Στικούδη: “Δεν έχω κάνει σχέση με διάσημο!”

Κ. Στικούδη: “Δεν έχω κάνει σχέση με διάσημο!”

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τις σχέσεις και τις θυσίες που έχει κάνει για τον έρωτα…

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε σε free press περιοδικό για τις σχέσεις, τον έρωτα και τις θυσίες που έχει κάνει για έναν άντρα.

 
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο free press περιοδικο “Present Days” έδωσε το μοντέλο και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων.  ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συνάψει σχέση με κάποιον επώνυμο, όντας η εξαίρεση στο χώρο. “Δεν έχω συνάψει ποτέ σχέση με κάποιον διάσημο από τη showbiz”, είπε χαρακτηριστικά η νεαρή παρουσιάστρια
 
Μιλώντας για τους άντρες και το πιο ακραίο που έχουν κάνει για εκείνη, το γνωστό μοντέλο εξομολογήθηκε πως κάποιος είχε πάει για μια μέρα στην Κίνα, προκειμένου να τη δει στον διαγωνισμό “Μις Κόσμος”.
 
Δεν παρέλειψε όμως να προσθέσει ότι και εκείνη κάνει θυσίες όταν ο έρωτας την κυριεύει: “Για έναν άντρα έχω κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Λάρισα – Αθήνα αυθημερόν”.
 
Η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε μια πολύ καλή επαγγελματική φάση της ζωής της, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το καινούριο της τραγούδι, ενώ συνεχίζει δυναμικά στο “Just the 2 of us” μαζί με τον Νίκο Μίχα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε