Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κ. Τσιλίδου: “Νιώθω πολύ χαρά και άγχος μαζί για το γάμο”

Το όμορφο μοντέλο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Στέφανο Δάνδολο και μίλησε στο TLife για τις προετοιμασίες.

Η Κάλλι Τσιλίδου και ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος μετά από 2 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο νησί του ζευγαριού που είναι η Πάρος, εκεί όπου έγινε και η πρόταση γάμου! Ο στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού θα ταξιδέψουν στις 11 Σεπτεμβρίου στο κυκλαδίτικο νησί για να βρεθούν στις 20:00 στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής όπου η Κάλλι και ο Στέφανος θα ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η νύφη μίλησε στο ΤLife για τις λεπτομέρειες του γάμου αλλά και για τα συναισθηματά της. “Πολύ χαρά, πολύ άγχος. Άγχος και χαρά μαζί και αυτά εναλάσσονται”, δηλώνει το μοντέλο για το πως νιώθει που θα ντυθεί νυφούλα.

Όσον αφορά το νυφικό της, ήταν δώρο – έκπληξη της Ρέας Τουτουνζή που είναι και κουμπάρα του ζευγαριού. Το φόρεμα θα είναι απλό και είναι δημιουργία του σχεδιαστή Χρήστου Πετρίδη, του οίκου μόδας Φαλιάκος. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ακόμα, ο στιχουργός Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο καρδιοχειρούργος Γιώργος Γριτζόπουλος, που είναι ετεροθαλής αδερφός του γαμπρού και η κολλητή της φίλη Σίσσυ Μουριάδου. Η Σίσσυ είναι εικαστικός και βοήθησε σε όλο το καλλιτεχνικό μέρος του γάμου, από την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου που θα γίνει το party μέχρι τις μπομπονιέρες.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε