Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Ζυγούλη: “Δεν ζηλέυω τον Σάκη!”

Η Κάτια μιλάει για τον Σάκη και την μονάκριβη κόρη της Αναστασία

Το τοπ μόντελ που εδώ και πολλά χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού, μίλησε σο περιοδικό “Officiel”, για την κορούλα της Αναστασία και φυσικά τον Σάκη!

Το ενδιαφέρον της πλέον είναι στραμένο μόνο στην κορούλα της και τον άντρα της ζωής της. Το μοντέλο χαρακτήρισε την μητρότητα ως ένα “σοκ”, ενώ παραδέχτηκε πως ειδικά τον πρώτο καιρό η μικρή Αναστασία ήταν το κέντρο της ζωής της. “Προταραιότητά μου είναι η Αναστασία”, εξομολογείται η Κάτια.

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε πως δεν ζηλεύει το Σάκη, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλές κοπέλες  καρδιοχτυπούν για τον Έλληνα σταρ. “Στα δικά μου μάτια είναι ο σύντροφός μου. Το ότι τον θέλουν τόσες γυναίκες είναι πολύ ερωτικό, δίνει μία άλλη διάσταση στη σχέση”, λέει χαρακτηριστικά.
 
Όπως παραδέχεται ο Σάκης δεν ζητά τη γνώμη της, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τελικά υποκύπτει στη γυναικεία διαίσθηση! “αν του πω κάτι που πιθανόν δεν του αρέσει θα μου πει “ναι καλά τώρα”. Αλλά μετά θα το σκεφτεί και τελικά θα κάνει αυτό που του πρότεινα”

Παράλληλα, η καλλονή αποκαλύπτει πως σιχαίνεται τις δίαιτες, ενώ αποκαλύπτει πως τα αγαπημένα της φαγητά είναι τα μακαρόνια και το ψωμί!
 
Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση δεν εντάσσεται στα θέλω της, ωστόσο δεν κρύβει πως αν μελλοντικά της γινόταν μια πρόταση η οποια να της έκανε το κλικ, θα την σκεφτόταν!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε