Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καινούργια ρούχα γεμάτα μικρόβια;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ερευνα τηλεοπτικής εκπομπής απέδειξε οτι είναι γεματα επικίνδυνα μικρόβια. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Θα μπορούσαν τα καινούργια σας ρούχα να σας αρρωστήσουν; Πλένετε τα ρούχα που μόλις αγοράσατε πριν τα φορέσετε; Όταν θα δείτε το βίντεο με το ρεπορταζ της διάσημης εκπομπής Good Morning America είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε σίγουρα…

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής αγόρασαν 14 ρούχα από μεγάλα και γνωστά καταστήματα της Νέας Υόρκης και τα έδωσαν για ανάλυση στον διευθυντή του  μικροβιολογικού εργαστηρίου της Ν.Υόρκης Dr. Philip Tierno. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων είναι σοκαριστικά!

Στα περισσότερα ολοκαίνουργια ρούχα βρέθηκαν, βακτηρίδια  μικρόβια και ιοί που είναι επικίνδυνα για την υγεία και το κυριότερο.Μπορούν να παραμείνουν “ζωντανά” στα ρούχα για εβδομάδες  ακόμα και για μήνες!

Στα ρούχα βρέθηκαν εκτός από τα διάφορα μικρόβια, ρινικές εκκρίσεις, σάλια,και κολοβακτιρίδια, ακόμα και μικρόβια από κολπικές εκκρίσεις!

Αν αναρωτιέστε πως μπορεί το νέο σας μπλουζάκι να είναι γεμάτο επικίνδυνα για την υγεία σας μικρόβια είναι απλό.Κάποιοι αγόρασαν το ρούχο πριν από σας και το επέστρεψαν, ή απλά το δοκίμασαν! Κάποιοι από αυτούς  ήταν άρρωστοι ή είχαν κάποια μεταδοτική ασθένεια!

Γι αυτό προσοχή! Πάντα καλό πλύσιμο σε όλα τα ρούχα που αγοράζετε…Δεν είναι τόσο καινούργια και καθαρά όσο νομίζατε…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της εκπομπής με παρουσιαστή τον δικό μας George Stefanopoulos!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε